Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gerçek lezzetlerle Türk kahvaltısında ağırlıyor.

Şef Umut Karakuş’un eşsiz Türk mutfağı Aila, misafirlerini özel lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor. Aila, Türkiye’nin dört bir yanından c...

Şef Umut Karakuş’un eşsiz Türk mutfağı Aila, misafirlerini özel lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor.

Aila, Türkiye’nin dört bir yanından coğrafi işaretli ürünleri ve beklenmedik lezzetleriyle, misafirlerini 25 Mart Pazar günü gerçek lezzetlerle Türk kahvaltısında ağırlıyor.

Türk mutfağının benzersiz lezzet mirasının kusursuz bir servis anlayışı ile birleştiği Aila, “Türkiye’nin En İyi Şefi” unvanına sahip Umut Karakuş yönetiminde yepyeni bir Türk kahvaltısı konseptine ev sahipliği yapmaya başlıyor. Anadolu’nun dört bir yanından “coğrafi işaretli ürünleri” içeren Aila usulü kahvaltı, 25 Mart Pazar günü gerçek lezzet avcılarını kahvaltıda ağırlıyor. Aila usulü kahvaltı her ayın 2. ve 4. Pazar günü olmak üzere devam ediyor.

Açık büfe türü brunch’larda aradığını bulamayan ve masaya servis yapılmasını tercih eden konukların büyük keyif alacağı bu çok özel kahvaltı konseptinde, Antakya’nın Sürk Peyniri’nden Domat Zeytini’ne, Varto Keçi Peyniri’nden Van Otlu Peyniri’ne kadar onlarca coğrafi işaret sahibi özgün lezzet yer alıyor.

Umut şef, Türkiye’nin bu en nadide ürünlerinin yanı sıra, şekersiz ev yapımı elma, armut, domates ve portakal kabuğu reçelleri ile, Erzincan Tulum peyniri üzerinde servis edilen acı biber reçeli, yumurta, şarküteri çeşitleri, tuzlu yoğurt gibi lezzetlere de kahvaltıda yer veriyor. Fırından hamur işleri, ekşi mayalı ekmek, pişi, katmer ve böreklerin yanı sıra, bu muhteşem damak şenliğinde Aila’nın alamet-i farikası olan Baharat Kütüphanesi’ni de unutmayan şef, Bodrum’un Kalamata Zeytini’ni sumakla, Domat Zeytini ise aspir otuyla sunarken, Antakya kırma zeytine portakal kabuğu tozu serpiyor. Yeşil zeytinler ise, antep fıstığı dolgulu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe