Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Köy lezzetine hasret herkesin gönlünde taht kuruyor

Nelipide, aile büyüklerinden miras kalan geleneksel reçeteleri, modern bakış açısıyla damak tadına önem verenler için yeniden yorumluyor.  D...

Nelipide, aile büyüklerinden miras kalan geleneksel reçeteleri, modern bakış açısıyla damak tadına önem verenler için yeniden yorumluyor. 

Dağ eteklerinden toplanan özel Galdirik otundan yapılan nefis kaygana, farklı tatlara açık tüm lezzet tutkunlarıyla Nelipide’de buluşuyor.

Sağlıklı ve doğal beslenmenin öneminin giderek arttığı bu dönemde Nelipide Gurme, ‘yöresel ot menüsü’nde yer alan Galdirik ile köy lezzetine hasret herkesin gönlünde taht kuruyor.

Karadeniz’in doğasından gelen zengin ot çeşitleriyle pişirilen yemeklerin hayat bulduğu Nelipide Gurme, doğal lezzet sevenler için; dağların yüksek kesimlerinde çıkan ve baharı müjdeleyen Galdirik Kayganası ile tüm lezzet tutkunlarını bekliyor.

Nelipide’nin yöresel menüsünde; Pırasa ve Fasulye kayganasının yanı sıra Pazı Kavurması, Kara Kabak Kızartma, Gürcü Dolması, Lahana Kavurması, Fasulye Diblesi, Sakarca Mıhlaması ve Galdirik Kavurması da yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe