Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pazar Kahvaltı Keyfi The Populist Bebek’te!

bomontiada’dan sonra Bebek’te kapılarını açan The Populist, bir hafta sonu klasiği olan Pazar kahvaltılarını keyifli bir ritüele dönüştürüyo...

bomontiada’dan sonra Bebek’te kapılarını açan The Populist, bir hafta sonu klasiği olan Pazar kahvaltılarını keyifli bir ritüele dönüştürüyor.

Özel mekan tasarımı ve imza lezzetleri ile The Populist, Bebek’te açtığı ikinci şubesi ile de şehrin en popüler mekanlarından biri olmaya devam ediyor. İyi yemek ve iyi müzik mottosunu misafirleriyle paylaşan The Populist, güne mutlu başlamak isteyen herkesi hafta sonu klasiği olan Pazar kahvaltısı için Bebek’e bekliyor.

The Populist’in başarılı şefi Muhittin Kabasakal ve ekibinin özgün dokunuşlarıyla hazırlanan kahvaltı menüsünde klasik kahvaltı seçeneklerinin yanı sıra dünya mutfaklarında rastlayacağınız alternatif tatları da deneme fırsatı bulacaksınız. Uzun Pazar kahvaltıları için keyifli bir ortam sunan The Populist’in menüsünde her damak zevkine hitap eden seçeneklere rastlamak mümkün. Formuna dikkat edenler için ideal bir seçim olan Ilık Granola, fırınlanmış kıtır gevrek tahıllar ve kuru meyvelerle hazırlanıyor yanında taze çilekli yoğurtla servis ediliyor. Bircher Müsli ve Ispanaklı Yumurta da hafif kahvaltı tercih edenler için sunulan diğer alternatifler.

Kahvaltı menüsünün imza lezzetleri arasındaki Avokado Tost ve Populist Madam ise doyurucu oldukları kadar çok da lezzetli. Klasik kahvaltıdan sıkılanlar için Eggs Benedict ve Röşti Patates farklı bir kahvaltı deneyimi yaşatırken, bol malzeme seçeneğiyle damak zevkine göre kendi omletini yaratma şansı da Populist Bebek’te. Kahvaltıda tatlı sevenleri unutmayan The Populist, Klasik ve Populist Pancake olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor.

Hamurunda Nutella kullanılarak hazırlanan Populist Pancake, üzerinde meyve parçaları ve yanında özel şurupla servis edilirken, Klasik Pancake ise yanında Nutella ve şurupla sunuluyor. The Populist Bebek, klasik kahvaltıdan vazgeçemeyenleri de unutmuyor. Peynirden zeytine, domatesten simite alışık olduğunuz tatların yer aldığı Bebek Kahvaltı da paylaşımlık olarak masaları zenginleştirecek bir diğer alternatif olarak sunuluyor. Kahvaltı menüsünün ayrılmaz parçası olan içecekler arasında portakalın baskın tadının öne çıktığı Mimosa kokteylin yanı sıra Taze Meyve Suları ve vitamin deposu Sebze Suları’nı da denemelisiniz.

Pazar kahvaltısıyla güne keyifli bir başlangıç yapmak için The Populist Bebek’te yerinizi ayırtın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe