Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Akılalmaz lezzetlerin adresinden Tavuk Suyu Çorbası

Özgün konseptiyle dikkat çeken Tavuk Dünyası, yeni lezzetlerle zenginleşen mönüsüne soğuk kış günlerinin en aranan başlangıçlarından Tavuk S...

Özgün konseptiyle dikkat çeken Tavuk Dünyası, yeni lezzetlerle zenginleşen mönüsüne soğuk kış günlerinin en aranan başlangıçlarından Tavuk Suyu Çorbası’nı ekledi

Her yıl benzersiz tatların peşinde sürekli yeni lezzet keşifleri yapan ve bu yenilikleri ürünleri arasına taşıyan Tavuk Dünyası, benzersiz lezzete sahip Tavuk Suyu Çorbası’yla menüsünü zenginleştirmeye devam ediyor.

Tavuk Dünyası’nın usta şeflerinin leziz tavuklar ve çok özel tariflerle hazırladığı eşsiz tavuk suyu çorbası kısa zamanda gerek lezzeti gerekse de kıvamı ile mönünün en favori ürünleri arasına girmeyi başardı.

Ödüllü Lezzetler ve Kaliteli Anlayışı ile yüzde 96 Müşteri Memnuniyeti

Türk damak tadına uygun menülerinde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, restoranlarında misafirlerini lezzet ve kaliteli yaklaşımıyla ağırlıyor. Tavuk Dünyası, tüm ürün çeşitlerinde taze sebze ve baharat kullanarak konserve ve şoklanmış ürünlere yer vermiyor. Ürünlerinde trans yağ oluşumuna meydan vermeden tüm menüler, sağlıklı pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Her yeni sipariş için kişiye özel temiz bir tava kullanan Tavuk Dünyası, bu mükemmeliyetçi yaklaşımı ile kaliteden ödün vermiyor.

Tavuk Dünyası pazara girdiğinden bu yana, dünyaca ünlü bağımsız birçok kuruluş tarafından kalite, lezzet ve en çok tercih edilen marka kategorilerinde çeşitli ödüllere de layık bulundu. Tavuk Dünyası 2017’de de ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ ürünleriyle, Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün tarafından yapılan değerlendirmelerle ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok