Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni

Kornişon ve salatalık turşusundaki iddiasını köz sebzeleriyle de devam ettiren Melis Turşuları, Közlenmiş Kırmızı Biber, Patlıcan, Közlenmiş...

Kornişon ve salatalık turşusundaki iddiasını köz sebzeleriyle de devam ettiren Melis Turşuları, Közlenmiş Kırmızı Biber, Patlıcan, Közlenmiş Patlıcan Salatası ve Közlenmiş Soğan’la yemeklerin tamamlayıcı olmanın yanı sıra, pratik kullanımıyla tariflerin ana malzemesi olarak da çok tercih ediliyor.


Geleneksel lezzetlerin değişmeyen doğal tatlarını sofralara taşıyan Melis, Türk Mutfağı’nın sevilen lezzetlerinin başında gelen ve Türkiye’nin her bölgesinde kendine has yöntemlerle hazırlanan köz sebze çeşitleri tek başına öğün olmasının yanı sıra, klasikleşmiş birçok tarifin de ana malzemesi oluyor. Tariflerinize iştah kabartan yepyeni tatlar katmak için Melis köz sebzeleri denemelisiniz.

Ocakbaşı tadından vazgeçemeyenlere özel

Melis’in köz sebzeler grubuna yeni eklenen ürünü közlenmiş soğanla ızgaralar, güveç ve tencere yemekleri şimdi daha lezzetli. Pratik kullanımı ve ağızda dağılan lokum gibi tadıyla Melis Közlenmiş Soğan’ı isterseniz ızgara etlerinizin yanına eşlikçi olarak isterseniz de güveç ve tencere yemeklerinizin lezzetini artırmak için kullanabilirsiniz.

Mezeden salataya köz biber

Anne eli değmiş tadıyla raflarda yerini alan Melis Közlenmiş Kırmızı Biber, mezeden salataya birçok tarifte başrolde. Aynı zamanda minik dokunuşlarla öğün yerine de geçebilen lezzetlerin başında yer alıyor. Katkısız ve doğal yollarla hazırlanan, kullanım pratikliğiyle de mutfakların vazgeçilmezi olan köz biber, özellikle kış sofralarının da favori lezzetleri arasında yer alıyor.

Köz Patlıcan ve Köz Patlıcan Salatası’yla davet sofralarınızı taçlandırın

Melis’in köz sebzeler grubunun en sevilen lezzetleri arasında yer alan Köz Patlıcan ve Köz Patlıcan Salatası’yla sofralar şimdi daha zengin. Damaklarda mangalda közlenmiş patlıcan tadı bırakan köz patlıcanla ev yapımı Ali Nazik Kebabı’ndan zeytinyağlı ve sarmısaklı köz patlıcan mezesine kadar zengin tarif seçeneklerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Misafirlerinizi ağırlayacağınız davet sofralarınızda salata çeşidini artırmak için de Melis Köz Patlıcan Salatası’nı kavanozundan servis tabağınıza eklemeniz yeterli.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok