Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İştah Kabartan Yöresel Kahvaltılar

“Yerel güzeldir, sunum özeldir” mottosuyla yola çıkan Delimonti, günün en sevilen öğünü kahvaltıyı, klasik lezzetlerinin yanı sıra dönemsel ...

“Yerel güzeldir, sunum özeldir” mottosuyla yola çıkan Delimonti, günün en sevilen öğünü kahvaltıyı, klasik lezzetlerinin yanı sıra dönemsel olarak yenilenecek, yöresel seçeneklerle zenginleştiriyor. 

Nisan ve Mayıs ayları boyunca her gün sunulacak Doğu Anadolu kahvaltısı Delimonti’nin Anadolu mutfağına verdiği önemin altını çiziyor.

Doğu Anadolu’nun iştah kabartan lezzetlerini bir araya getiren yöresel kahvaltıda Kars, Van, Siirt, Bitlis, Mardin ve Diyarbakır’dan özenle seçilen yerel ürünler misafirlerle buluşturuluyor. Delimonti’nin Doğu Anadolu Kahvaltısında; Kars yöresinin Malakan, eski kaşar, yağlı karın ve küflü çeçil peyniri; Van otlu bidon peyniri ve tereyağı,Bitlis geven balı, Siirt Kurtalan çiçek balı, Mardin kaymak ve samuk piyazı ve Diyarbakır örgü peyniri ile yeşil zeytini gibi özel lezzetler bulunuyor.

Misafirler Doğu Anadolu kahvaltı tabağına ek olarak tercih edebilecekleri Murtuga, Kavut, Çakallı Menemen ve Sumak Şerbeti gibi alternatifler ile de yöresel bir lezzet yolculuğuna çıkma imkanı buluyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe