Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Küçük Prens Sevgisi Karaca Zarafetiyle Buluştu

Dünya edebiyatının en bilinen eserlerinden Küçük Prens, çocuklar kadar yetişkinlerin de başucu kitabı… Küçük bir çocuğun saf ve koşulsuz dün...

Dünya edebiyatının en bilinen eserlerinden Küçük Prens, çocuklar kadar yetişkinlerin de başucu kitabı… Küçük bir çocuğun saf ve koşulsuz dünyasından büyüklerin dünyasına bakışı yansıtan eser, Karaca’nın eşsiz tasarımlarında tekrar hayat buluyor.

Tasarladığı ev, sofra ve tekstil ürünleriyle herkesin beğenisini kazanan Karaca, yeni tasarımlarıyla sofralara mutluluk katıyor. Karaca, Küçük Prens ürünleriyle Küçük Prens sevgisine ortak oluyor.

Masalsı unsurların, canlı renklerle birleştiği tasarımlar, Küçük Prens koleksiyonunuzun benzersiz parçaları olacak. Karaca zarafetini Küçük Prens’in naif çizgileriyle birleştiren ürünler arasında çay seti, 2’li çay fincanı, 2’li kahve fincanı, kurabiyelik, mama seti, mug, pasta tabağı ve servis tabağı yer alıyor.

Dünyaya bir çocuğun gözünden bakabilen büyüklerin başucu kitabı Küçük Prens’in; hayal gücü, yaratıcılık, umut, saflık, sevgi, içtenlik gibi değerlerinden ilham alarak tasarlanan ürünleri Karaca mağazalarında Küçük Prens severleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe