Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlam tencere sağlam sofrada bulunur

Dumanı üzerinde pilavlar, nefis karnıyarıklar ve birbirinden lezzetli ev yemekleri Emsan’ın yepyeni Diamente Hard Stone Tencere Takımı ile ...

Dumanı üzerinde pilavlar, nefis karnıyarıklar ve birbirinden lezzetli ev yemekleri Emsan’ın yepyeni Diamente Hard Stone Tencere Takımı ile sofraları taçlandırıyor. 

Çizilmeye ekstra dayanıklı, Diamente Hard Stone Tencere Takımı ile güveç tadında lezzetli yemeklerinizi sevdiklerinize sunabilirsiniz.

Yemeklerinde lezzetin yanında sağlıktan ve sağlamlıktan vazgeçemeyenlere Emsan yepyeni bir ürün tasarladı. Silikon kenarlı ve cam kapaklı yapısıyla Emsan Diamente Hard Stone Tencere Takımı’nda pişirilen yemekler lezzetiyle damaklara, tasarımıyla da gözlere hitap ediyor. Diamente Hard Stone Tencereler, güveç tadında yemekler pişirmenizi sağlıyor.

Dumanı üzerinde pilavlar, nefis karnıyarıklar ve birbirinden lezzetli ev yemekleri 

Çizilme ve aşınmaya ekstra dayanıklı iç yapısıyla Emsan Diamente Hard Stone Tencere Takımı uzun yıllar boyu kullanılabilir. Bej ve gri renk seçenekleriyle 7 parçadan oluşan Diamente Hard Stone Tencere Takımı görüntüsüyle mutfaklara çok yakışacak. 3.5 ve 5 lt haciminde derin tencere, pilav tenceresi ve 28 cm tava ile Emsan Diamente Hard Stone Tencere Takımı ile sevdiklerinize en güzel yemekleri pişireceksiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok