Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dünyaca Ünlü Royal Bone China’lar Bernardo’larda…

Dünyada “gerçek bone china” kategorisinin en iyisi olarak kabul edilen Royal Bone China Yemek Takımları, Türkiye’de Bernardo mağazalarında s...

Dünyada “gerçek bone china” kategorisinin en iyisi olarak kabul edilen Royal Bone China Yemek Takımları, Türkiye’de Bernardo mağazalarında satışa sunuluyor…

Türkiye’de sadece Bernardo tarafından satışa sunulan Royal Bone China yemek takımları, tüm dünyada kaliteyi, asaleti ve kusursuzluğu ifade ediyor. Bone China kategorisinde, “dünyanın en ünlü markası” olarak kabul edilen “Royal Bone China”, aynı zamanda “bir ömürlük kaliteyi” de simgeliyor.

Doğal Kemik Külü, Yüzde 100 Kurşunsuz Hammaddeler

Kusursuz bir tasarıma sahip Royal Bone China yemek takımları, doğal kemik külü ile üretiliyor. Yüzde 100 kurşunsuz hammadde ile üretilen takımlar içeriyor. Yüzde 50 daha ince ve hafif; üstelik kolay çizilmiyor. Ürünlerin ışıltılı krem rengi “hammaddenin doğal renk tonundan ileri geliyor, üretimde kesinlikle sentetik beyazlatıcılar kullanılmıyor.

Göz Alıcı Beyazlığın, Benzersiz Desenlerin, Kusursuzluğun Simgesi
Bernardo Royal Bone China ürünleri, bin santigrat derecelik ısıda fırınlandığından renkleri benzerlerine göre daha canlı görünüyor, solmuyor ve üstelik bulaşık makinesinde gönül rahatlığı ile yıkanıyor. Renklerinin ve desenlerinin çeşitliği ile öne çıkan ürünler, Bernardo’nun sağlık ve ürün garantileriyle uzun yıllar sofralara değer katıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe