Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bir Külah Dolusu Mutluluk

Her lezzetinde unutulmayacak küçük sürprizler sunan, doğal malzemelere kattığı İtalyan tarzını Türk damak tadıyla yorumlayan ‘Pioppo Gelato’...

Her lezzetinde unutulmayacak küçük sürprizler sunan, doğal malzemelere kattığı İtalyan tarzını Türk damak tadıyla yorumlayan ‘Pioppo Gelato’ ile bu yaz mutlu olmak çok kolay!

Bodrum Yalıkavak’ın efsanesi Pioppo Gelato yeni mutluluklar yaratmak için artık İstanbul’da!

Dondurmalarını donmuş yağ, glikoz, şurup gibi hiçbir katkı maddesi kullanmadan sadece meyve, şeker ve su ile hazırlayan, özel tariflerinde İtalyan dondurma tarzını Türk damak tadına göre yorumlayan Pioppo Gelato, annelerin çocuklarına güvenle yedirebilecekleri sağlıklı ve leziz seçenekler sunuyor.

Günlük olarak üretilen Pioppo Gelato dondurmaları, rengini ve kıvamını sadece mevsim meyvelerinden ve en iyi malzemelerden alıyor. Belçika kakaosu ve Brezilya vanilyası kökü gibi lezzetlerinin yanı sıra çilek, kayısı, karpuz, kavun, vişne, kiraz, şeftali ve daha birçok iştah kabartan 40’tan fazla çeşidi ile farklı alternatifler sunuyor.

İtalyan ve Türk dondurma şeflerinin özel reçeteleri ile hazırlanan ve damakta lezzet patlamasına yol açan Pioppo Gelato’da taptaze meyveler ve buz gibi sorbelerin yanı sıra tiramisu, waffle cheesecake gibi birçok çeşit yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe