Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

San Francisco Ekşi Mayalı Tam Fırın Ekmeği

Komşufırın’ın yeni ürünü “San Francisco Ekşi Mayalı Tam Fırın Ekmeği”, ekşi maya ile kabaran yumuşacık içi, hoş kokusu ve çıtır çıtır kabuğu...

Komşufırın’ın yeni ürünü “San Francisco Ekşi Mayalı Tam Fırın Ekmeği”, ekşi maya ile kabaran yumuşacık içi, hoş kokusu ve çıtır çıtır kabuğu ile herkesin damak zevkine hitap ediyor. Komşufırın misafirleri “Tam Fırın Ekmeği” ile fırından ekmek alıp eve gidene kadar kenarından parça parça kopararak yedikleri çocukluk günlerine geri dönecek.

Farklı lezzet deneyimleri yaşatan kendine has ürünleri ile yeni nesil fırıncılığın simgesi olan Komşufırın, lezzet koleksiyonuna yeni bir ekmek çeşidini daha ekledi. Komşufırın’ın yeni ürünü “San Francisco Ekşi Mayalı Tam Fırın Ekmeği”, tamamen doğal içeriği ile ekmekseverlere özledikleri lezzeti sunuyor.

Komşufırın’ın ekmek konusundaki uzmanlığının güzel bir örneği olan Tam Fırın Ekmeği, 24 saatlik uzun ve titiz bir süreç içerisinde hazırlanıyor. Herhangi bir katkı maddesi kullanılmayan Tam Fırın Ekmeği’nin içeriğinde; San Francisco ekşi mayası, buğday unu, içme suyu, buğday ekşisi, çavdar unu, arpa unu, tuz ve kepek yer alıyor. Tam Fırın Ekmeği’nin vazgeçilmez bir lezzete sahip olmasında önemli bir payı olan San Francisco ekşi mayası, ekmeğin hoş bir koku kazanmasını da sağlıyor. Ekmeğin ekşi maya ile kabaran yumuşacık içi ve çıtır çıtır kabuğu iştahları açan diğer özellikler olarak dikkat çekiyor.

Sofralara üç öğünde de konuk olabilecek Tam Fırın Ekmeği, Komşufırın misafirlerini, fırından ekmek alıp eve gidene kadar kenarından parça parça kopararak yedikleri çocukluk günlerine geri götürecek.

Mahalle fırıncılığı kavramının içinde barındırdığı tazeliği ve sıcaklığı dünya standartlarındaki ürün ve servis kalitesi ile birleştiren Komşufırın, misafirlerini yeni lezzetlerle buluşturmaya devam edecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok