Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çok daha az yağ kullanarak sağlıklı yemekler

Korkmaz’ın, çevre dostu teknoloji ile ürettiği ve her türlü çizilmeye karşı ekstra dayanıklı Gusto Volkanit Döküm Tencere Seti, çok daha az ...

Korkmaz’ın, çevre dostu teknoloji ile ürettiği ve her türlü çizilmeye karşı ekstra dayanıklı Gusto Volkanit Döküm Tencere Seti, çok daha az yağ kullanarak sağlıklı yemekler yapmaya imkan veriyor.

Geri dönüşümlü, tamamen doğal malzemeden üretilen Gusto Volkanit Döküm Tencere Seti, PEEK kaplama ve alüminyum döküm özelliği sayesinde her türlü çizilmeye karşı ekstra direnç sağlıyor.

Dış ve iç yüzeylerde mükemmel yapışmazlık özelliği ile kullanıcılarına zahmet vermeden kolayca temizlenebiliyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

Yüksek ısıya dayanıklı silikon kulplara sahip tencere setinde yemek pişirme esnasında eliniz yanmıyor.

Gusto Volkanit Döküm Tencere Seti aynı zamanda diğer tencere tiplerine göre çok daha az yağ kullanarak sağlıklı yemekler yapmanızı sağlıyor.


Çevre Dostu Teknoloji

Çevre ile dost üretim teknolojisi özelliği sayesinde, tamamen doğal malzemeden üretilen ve geri dönüşümlü ürünün, yüksek ısıl iletkenliği fonksiyonu, kısık ateşte bile yüksek pişirme performansı sunarak aynı zamanda enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok