Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sofralarda derin mavi etkisi

Crate and Barrel ile sezonun trendi mavi tonları, sofralarınıza şıklık ve huzur katıyor. Stil sahibi evlerin vazgeçilmezi Crate and Barrel,...

Crate and Barrel ile sezonun trendi mavi tonları, sofralarınıza şıklık ve huzur katıyor.

Stil sahibi evlerin vazgeçilmezi Crate and Barrel, her sezon trendleri yansıtan kullanışlı ve şık ürünleri ile dikkat çekiyor. Bu sezon Crate and Barrel mağazalarında mavinin tonları ön plana çıkıyor.

Derin mavi etkisi sofralara, doğunun geleneksel ahşap blok baskı yöntemlerini anımsatan, batik desenler, ketenler ve onları tamamlayan tabaklarla geliyor. Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan, batik dokumaya benzeyen bir tekniğin kullanıldığı Indigo 4’lü Tabak Seti, sırlanmasıyla birlikte sanatsal bir dokunuşa sahip olan mavi ve beyazın uyumunu yansıtan desenleri ortaya çıkartıyor.

Sezonun trendine hakim bu tabaklara eşlik eden Makena Indigo 4'lü Peçete Seti ise masalara Indigo Runner’lar ile birlikte renklilik katıyor. Derin mavi etkisinin hakim olduğu sofralara son dokunuşu rengarenk çiçeklerle yapmak için ise iki boy alternatifi ile satışa sunulan Renny Vazo en ideal seçim oluyor. Parlak ve koyu mavi renk ile tamamlanan Renny, girintili çıkıntılı şekliyle dikkatleri üzerine çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe