Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gerçek zeytinle tanışın!

Zeytin hasadından kısa bir süre sonra sofranıza yeni ürün geliyorsa bir kez daha düşünün çünkü fermantasyonun bu kadar hızlı gerçekleşmesi a...

Zeytin hasadından kısa bir süre sonra sofranıza yeni ürün geliyorsa bir kez daha düşünün çünkü fermantasyonun bu kadar hızlı gerçekleşmesi ancak katkı maddesi ve kimyasal kullanımıyla mümkün!

Tertemiz topraklarda yetişen lezzetleri geleneksel yöntemlerle hazırlayan eskitadinda.com’un zeytinleri ise hasattan tam 10 ay sonra yenilebilir hale geliyor. Limon tuzu dahi kullanılmayan, yalnızca içme suyu ve tuzla hazırlanan yeşil zeytin ve ev tipi siyah salamura zeytin, özel kuyularda aylarca bekletildikten sonra sofralara lezzet ve sağlık katıyor.

Binlerce yıldır efsanelere konu olan, özellikle kahvaltıların baş tacı zeytin, dalından toplanıp aylarca fermente edildikten sonra yenilebilir hale geliyor. Eğer ürün hasattan hemen sonra hazır hale geliyorsa dikkat etmekte fayda var çünkü bu ancak katkı maddesi ve kimyasal kullanımıyla mümkün oluyor. Çocukluğumuzun doğal lezzetlerini tamamen yerel ve doğal üretimle sunan eskitadinda.com ise yeşil ve siyah zeytinleri tam 10 ay süren bir yolculuktan sonra tüketicilerle buluşturuyor.

Gerçek zeytinle tanışın!

Eski Tadında, doğal ortamda, ilaçsız yetişen zeytinleri özenle topladıktan sonra kimyasalların ve katkı maddelerinin icat edilmediği dönemlerdeki yöntemleri uyguluyor. Piyasada yaygın olarak kullanılan limon tuzu olarak bilinen sitrik asit, sirke ruhu adıyla bilinen asetik asit, laktik asit ve benzeri katkı maddeler kullanılmadan yalnızca içme suyu ve tuzla hazırlanan yeşil zeytin, aslında olması gereken gerçek tadıyla büyülüyor.

Önceleri yeşilken doğal fermantasyon sonucu siyah renk alan ev tipi salamura siyah zeytinler de, kısa sürede ürün elde etme kaygısı olmadan hazırlanıyor. Özel kuyularda, yalnızca tuz ve içme suyuyla hazırlanan salamurada aylarca bekletilen zeytinler, kendine özgü aromasıyla sofralara lezzet katıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok