Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sporculara hitap eden özel tatlar

Şehrin yoğun temposundan sıkılsa da merkezden uzaklaşmak istemeyen lezzet tutkunlarını aynı çatı altında buluşturan Baskqet Steakhouse &...

Şehrin yoğun temposundan sıkılsa da merkezden uzaklaşmak istemeyen lezzet tutkunlarını aynı çatı altında buluşturan Baskqet Steakhouse & Sports Bar, misafirlerini ayrıcalıklı tatları, konforlu atmosferi ve farklı konsepti ile ağırlıyor.

Yemek yemenin sadece hayatta kalma güdüsüyle yürütülen fiziksel bir aktivite olmayıp sosyalleşme yolunda atılan önemli adımları da barındırdığına inanan milli basketbolcu Kerem Gönlüm ve eşi Elif Gönlüm’ün hayata geçirdiği Baskqet Steakhouse & Sports Bar, aynı frekansa sahip insanları bir araya getiren çok özel konseptiyle dikkat çekiyor.

Sporcuların sağlıklı ve düzenli beslenmesi gerektiğini çok yakından bilen Gönlüm ailesinin sağlıklı yaşamın önemine dikkat çeken mekanı Baskqet, sporcuların yanı sıra iyi yemek yemekten hoşlanan ve kalite anlayışına sahip herkese hitap ederek birçok farklı profilin beklentilerini karşılıyor. Şık bir VIP yemek odası da bulunan restoran, özel yemekler ya da toplantılar için mekan arayışında olan küçük grupları da fazlasıyla memnun ediyor.

Gurme lezzetler, etin başrolde olduğu reçeteler

Şehrin tam ortasında yer alan İstinye’de, metropol hayatının getirdiği yoğun tempodan uzak bir lokasyonda konumlanan Baskqet, huzurlu, aile ortamı sunan ve oldukça samimi yüzüyle birbirinden eşsiz et çeşitleri ve salatalar sunuyor.

Seçkin lezzet anlayışıyla konuklarını ağırlayan Baskqet’in menüsünde dry aged yöntemi ile hazırlanan birbirinden özel tatlardan steak bonfileye, kuzu küşlemeden lokuma birçok reçetenin yanı sıra iştah açan salatalar da yer alıyor.

Sporculara hitap eden özel tatlar

Sporcuların yüksek performansını koruyabilmeleri ve sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri adına gereken protein ihtiyaçlarını karşılayabilecek ideal menülerin de kendine yer bulduğu Baskqet, sporcu dostu yönü ile bir adım öne çıkıyor.

Basketbol toplarının dekorasyonu güçlendirerek renk kattığı Baskqet’te, zevkli atmosferin en önemli yapı taşlarından birini de spor barı oluşturuyor. İçkilerini yudumlarken spor müsabakalarını takip etmek ve keyifli zaman geçirmek isteyenleri bir araya toplayan Sports Bar’ın eşsiz şaraplardan oluşan özel bir kavı da bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok