Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hayata Sağlık Ve Tat Katan Baharatlarıyla Hayfene

1886 yılında kurulan ve beş nesildir baharat başta olmak üzere sağlıklı gıda ürünlerinin satışını gerçekleştiren Ucuzcular Gıda, tarihinden ...

1886 yılında kurulan ve beş nesildir baharat başta olmak üzere sağlıklı gıda ürünlerinin satışını gerçekleştiren Ucuzcular Gıda, tarihinden gelen tecrübesini günümüz ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni markası Hayfene’ye aktararak, 42 Maslak’ta Türk Lezzet Müzesi’ndeki yerini aldı.

Hayfene, 1886 yılından bu yana hizmet veriyor ve tam 130 yıldır baharatçılığı aile geleneği olarak devam ettiriyor. Amacı her türlü mutfağın ihtiyaçlarını özenle seçilmiş ürünlerle karşılamak olan Hayfene, birbirinden özel ürün serileriyle farklı ülkelerin lezzetlerini de mutfaklara taşıyor.

Benzersiz karışımlar sunarak misafirlerinin vakit kaybetmeden lezzetli yemekler hazırlamalarına yardımcı oluyor.

Günümüz mutfaklarının yenilikçi baharat markası olarak şubeleri ve online satış kanalıyla leziz seçenekler sunan Hayfene; odağına birlikte güzel yemekler yapmayı, lezzeti paylaşmayı ve yaymayı alıyor.

Hayfene, özel baharatları, bitki çayları, bitkisel yağları, sosları, sağlıklı ve gurme gıda ürünleriyle kocaman bir sofra kurmak isteyen herkesi Türk Lezzet Müzesi’ne bekliyor.

Türk Lezzet Müzesi gastronomi dünyasına büyük bir yenilik getiriyor

42 Maslak’ta yer alan Türk Lezzet Müzesi’nde 81 ilin binlerce çeşit yerel yiyecek ve içeceklerini bir araya geliyor. Geçmişin tariflerini geleceğe taşıyor.

Türk Lezzet Müzesi, 42 Maslak’ın sanat, eğlence, gastronomi ve alışverişin DNA’sını değiştiren vizyoner konsept anlayışı ile beraber Türk Mutfağının eşsiz yemeklerini ve yeme içmenin tutkusunu yansıtıyor.

2017 yılından itibaren Türkiye’nin en önemli yemek kültürü yazarlarından Mehmet Yaşin’in Türk yemekleri ve özgün yerel malzemeler konusundaki engin bilgisi, yerel Türk lokantalarınayakınlığı ve Türk yemek kültürü tecrübesi ile Türk Lezzet Müzesi başarılı bir anlayış ile geliştirildi.

Yöresel ev yemekleri, kebaplar, baharatlar, peynirler, zeytinyağlılar ve hamur işleri de dahil olmak üzere geleneksel mutfağımızı oluşturan lezzetlerin tamamının merkezi olmayı hedefleyen Türk Lezzet Müzesi, Türk gastronomisi üzerine uluslararası bir algı oluşturmayı hedefliyor.

Dünyaca meşhur Türk/Osmanlı mutfağı şefi ve yazarı Vedat Başaran yönetimindeki Türk Lezzet Müzesi Mutfak Atölyesi Eylül 2018’de açılıyor.

Peki, Türk Lezzet Müzesi Mutfak Atölyesi’nde neler olacak? Genç aşçıların Türk lezzetlerine ve orijinal tariflere odaklanmalarını ve deneyimli aşçılarımıza, unutulmaya yüz tutmuş tariflerini ve tecrübelerini genç kuşak aşçılara aktarmalarının önemi vurgulanıyor olacak. Doğru tariflere sadık kalarak yöresel lezzetlerin korunması ve tanıtılması kadar, menülerin geliştirilmesi için özel eğitim ve seminerler düzenlenecek olan Mutfak Atölyesi, özgün lezzetlerin menülere eklenmesini destekleyecek.

Türk Lezzet Müzesi Mutfak Atölyesi’nde düzenlenecek Türk ve uluslararası üst düzey aşçı seminerleri, lezzet yarışmaları ve Türk lezzetlerinin gelişimini sağlayacak yenilikçi eğitim programları ile doğru data ve etkin bir bilgi merkezi oluşturarak Türk Mutfağı’nın gelişimini desteklemeyi hedefliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe