Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfağının farkını ortaya koyuyor

Şık dekorasyonu ve eşsiz ambiyansıyla öne çıkan Fenix, menüsüne eklenen yeni lezzetlerle bir kez daha mutfağının farkını ortaya koyuyor. Zen...

Şık dekorasyonu ve eşsiz ambiyansıyla öne çıkan Fenix, menüsüne eklenen yeni lezzetlerle bir kez daha mutfağının farkını ortaya koyuyor.

Zengin mutfağıyla İstanbul’un en ayrıcalıklı mekânlarından bir olan Fenix; keyifli başlangıçlardan özel reçetelerle hazırlanan deniz ürünlerine, salata çeşitlerinden eşsiz tatlı menüsüne kadar yepyeni lezzetleri misafirlerinin beğenisine sunuyor. Ana yemeklere eklenen ‘Ilık Ahtapot & Trüflü Nohut Püresi’, ‘Levrek Tiradito & Ponzu Jel’ ve ‘Karides Ceviche & Mango Sos’ deniz mahsulleri sevenlerin damak zevkine hitap ederken; ‘Fırınlanmış Dana Yanak & Kuşkonmaz-Yer elması’ kırmızı et tutkunlarının gözdesi olacak.

‘Çıtır Bonfile & Lahana Salatası’ hafif bir seçim yapmak isteyenler için yeni bir alternatif olurken, iştah kabartan başlangıçlara ‘Porcini Pappardelle’ ile bir yenisi daha ekleniyor. Yemek sonralarına keyif katan tatlı menüsü ise; yeni eklenen tatlarla Fenix buluşmalarında lezzeti taçlandırıyor. ‘Passion Fruit Tart’ ve ‘Valrhona Çikolatalı, Karamelli Cheesecake’e vanilyalı dondurma eşlik ederken; ‘Espresso Creme Brulee’ ve ‘Zencefilli Creme Brulee & Passion’ mangolu dondurma işe eşsiz bir uyum yakalıyor.


Kaliteli yemek ve iyi müziği şık ambiyansıyla tamamlayan Fenix, Güney Amerika mutfağını yansıtan menüsüne yeni tatlarla heyecan katıyor. Yaz, kış her sezona damgasını vuran Fenix; sunduğu eğlencenin yanı sıra yepyeni lezzetlerle akşam yemeklerinin de gözdesi olmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe