Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türkiye’nin geleceği çocuklara sağlıklı mama setleri

Türkiye’nin geleceği olan çocuklara büyük önem veren, sağlıklı beslenmeleri için özel tasarımlar geliştiren Bambum, bakteri ve mikrop barınd...

Türkiye’nin geleceği olan çocuklara büyük önem veren, sağlıklı beslenmeleri için özel tasarımlar geliştiren Bambum, bakteri ve mikrop barındırmayan mama setleri ile bebeklerinizin yanında. Bambum’un yüzde 100 bambudan üretilen antibakteriyel ev gereçleri, sebze ve meyvelerin vitamin değerlerini de koruyor.

Sağlıklı ev gereçleri denilince akla ilk gelen marka Bambum,Türkiye’nin geleceği olan çocukların sağlığına ürünleri ile destek oluyor. Ulu önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Bambum,doğaya ve insana dost yüzde 100 bambudan üretilen bakteri ve mikrop barındırmayan özel tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Bambum’un Ramone, Trainy, Luigi, Kitty, Ducky, Teddy adını verdiği mama setleri çocukların sağlığını korurken, yemeği de keyfe dönüştürüyor. Bambum’un mutfağa meraklı çocuklar için tasarladığı 6 parça minyatür mutfak seti Minny ise petrol içermeyen sağlıklı oyuncaklarla çocukların mutfağı daha çok sevmesine yardımcı oluyor. Ergonomik tasarımı ile çocukların kullanımına uygun setleri ebeveynler güvenle tercih ediyor.

SEBZE VE MEYVELERİN VİTAMİN DEĞERİNİ KORUYOR

Bambum’un bambu ağacından üretilen ürünleri sebze ve meyvelerin vitamin değerlerini korurken doğaya da hiçbir şeklide zarar vermiyor. Bambum ürünlerin kullanımının yaygınlaşmasıyla dünyanın havasını temizleyen bambu çiftliklerinin sayısı da artıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe