Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bu yılın mutfak modasını açıklandı

Bu yılın mutfak modasını açıklandı. Buna göre bu yıl mutfaklarda soft ve pastel tonlar ön plana çıkarken, nostaljik detaylara geri dönüş ya...

Bu yılın mutfak modasını açıklandı. Buna göre bu yıl mutfaklarda soft ve pastel tonlar ön plana çıkarken, nostaljik detaylara geri dönüş yapılıyor.

Mutfaklara retro dokunuş
40 yılı aşkın süredir mutfakların sevilen markası Emsan, mutfak modasındaki trendleri açıkladı. Son yıllarda sadeliğin her alanda öne çıkması mutfak modasını da etkiledi. Artık mutfaklarda pastel ve soft renkler tercih ediliyor. Bunun yanı sıra geçmişe de dönüş var. Retro modasının mobilyalara hakim olması ardından, mutfak araç ve gereçlerinde de 60’lı yılların esintileri görülüyor. Babaannelerimizin kullanmaya kıyamadığı çeyizlerinin en nadide parçalarını andıran çatal-kaşık-bıçak takımları ve kendinden desenli yemek takımları sofraları süslüyor.

Kahve fincanları renkleniyor
Nostaljik modeller ve pastel tonlar, kahve fincanlarında yerini cıvıl cıvıl renklere bırakıyor. Özellikle rengarenk saplı kahve fincanları bu yıl sık sık mutfaklarda karşımıza çıkıyor. Kültürümüzde kahvenin keyif alınarak tüketilen bir içecek olması, ikram sırasındaki sunumun da özenli olma isteğini ortaya çıkarıyor. Bu sebeple fincan şıklığı ve yanlarında sunulan ufak su bardakları kahve keyfinin olmazsa olmazlarından.

Yanmaz yapışmaz granit tavalarda pişirme kolaylığı
Tencerelerde ise çelik tabanlı, parlak ve renkli saplı, cam kapaklı modeller ön planda. Yemek yaparken yemeğin durumunu takip etmek için cam kapaklar tercih sebebi oluyor. Silikon kaplı sapları ise aşırı ısınmaya karşı temas esnasında cildi koruyor. Ayrıca son dönemlerin vazgeçilmezi yanmaz yapışmaz granit tavalar da kullanım kolaylığı ve pişirme kalitesi açısından mutfaklarda önemli bir yer tutuyor.

Kahvaltı takımlarında seyahat esintileri
Kadınlar artık kahvaltı takımlarını seçerken renklere ve desenlere büyük önem veriyor. Bu yıl özellikle seyahat temalı kahvaltı takımları büyük ilgi görüyor. Kahvaltının mutlulukla bir ilgisinin olduğunu düşünenler soflarında huzurlu ve keyifli güne başlamak için enerjik ve eğlenceği çağırıştıran kahvaltı takımlarıyla sofralarını şenlendiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok