Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi

Tarladan sofradaki yerini alıncaya kadar zahmetli bir yolculuktur ekmeğin öyküsü…  Bu yolculuk sayesindedir ki sofraların baş tacı, toplumum...

Tarladan sofradaki yerini alıncaya kadar zahmetli bir yolculuktur ekmeğin öyküsü… 

Bu yolculuk sayesindedir ki sofraların baş tacı, toplumumuzun temel besin maddesidir ekmek. Geleneğin, emeğin, uygarlığın simgesi olan bu lezzetli besin değeri için Paşafırını; dünyanın farklı bölgelerinden özel seçtiği zengin buğday tahıllarıyla hazırladığı nefis ekmek çeşitlerini misafirleriyle buluşturuyor.

Temel besin kaynağımız olan ekmeğin, tarladan soframıza kadar gelen uzun bir hikayesi var. Bu uzun yolculuktan sonra herkesin sofrasında farklı tatta yer alan ekmek, mis kokusuyla da herkesi kendine hayran bırakıyor.

Doğanın soflara hediyesi

Buğdayın toprağa düşmesiyle yeşeren ve filizlenen başağın yolculuğun hikayesi olan bu enfes tat için Paşafırını, dünyanın farklı bölgelerinden özel seçtiği zengin buğday tahıllarıyla hazırladığı nefis ekmek çeşitlerini misafirleriyle buluşturuyor. Geleneksel fırın titizliğinde hazırlanmış birbirinden lezzetli, katkısız, bol lifli, vitamin deposu ekmek seçeneklerini müşterileriyle buluşturan Paşafırını’nın ekmek listesinde; Tam Buğday, Çavdar Ekmeği, Sovital Ekmek, Kepek Ekmek, Artisano, Ruşeym Ekmek, Alman Çavdarı, Rustik Ekmek, Yayla Ekmeği Zeytinli, Yayla Ekmeği Cevizli, Kavrulmuş Arpalı, Ekşi Mayalı, Fransız Bageti, Purpur Ekmeği, Mısır Ekmeği, Cia Ekmeği bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe