Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dönerin yeni adresi 110 Gram, Bağdat Caddesi’nde Açıldı

Kapılarını “yeni nesil döner restoranıı” anlayışı ile açan 110 gram, döner sevenlerin yeni adresi oluyor. Menüsündeki tüm ürünleri yerli çif...

Kapılarını “yeni nesil döner restoranıı” anlayışı ile açan 110 gram, döner sevenlerin yeni adresi oluyor. Menüsündeki tüm ürünleri yerli çiftliklerden gelen 110 gram, dönerde lezzeti doruklara taşıyor.

Yeni nesil döner restoranı 110 gram, kapılarını lezzet tutkunları için açtı. Eylül ayından itibaren Bağdat Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan 110 gram, milli yemeğimiz olan dönerin lezzeti ve sunumuna yeni bir soluk getirdi.

Tamamen yerli sermaye ile iki ortaklı bir aile işletmesi olan 110 gram, güler yüzlü çalışanları, modern ambiansı, wireless hizmetiyle hem gençler hem de aileler için “evindeymiş” hissi yaratan, keyifle zaman geçirilecek bir mekan.

Doğallıktan ödün vermeyen 110 gram’ın menüsünde yer alan tüm ürünler, Ege ve Trakya Bölgesi’ndeki yerli çiftliklerden geliyor. 110 gram’da, döner pişirilmeden önce iki gün boyunca ustanın özel sosu ile soğuk odalarda marine ediliyor.

Lavaşta, pilav üstü ve dürüm şeklinde servis edilen 110 gram dönerine organik domatesli söğüş salata, sumaklı soğan, ev patatesi ve katkısız ev turşuları eşlik ediyor. Geleneksel tatları yaşatma bilinciyle hareket eden 110 gram ekibi, manda ve inek sütünden ayran, yöresel içeceklerimizden Manisa şırası ve Edirne’den hardaliye ile müşterilerini farklı lezzetlerle tanıştırıyor. Tatlıyı da unutmayan 110 gram, müşterilerine kendi mutfağında hazırlanan sütlacı, Antep yöresinden midye baklava ve havuç dilimi baklava sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok