Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Chef Plus ile mikrodalga hızında fırın tadında yemekler

Hotpoint’in son teknoloji mikrodalga fırını Chef Plus, pişirme süresini geleneksel fırına göre kısaltırken lezzetten ödün vermiyor. Sadece y...

Hotpoint’in son teknoloji mikrodalga fırını Chef Plus, pişirme süresini geleneksel fırına göre kısaltırken lezzetten ödün vermiyor.

Sadece yemekleri mükemmel şekilde ısıtmak için değil, yemek pişirme konusunda bütün ihtiyaçlara cevap vermek üzere tasarlanan Chef Plus mikrodalga fırın, yemek yaparken harcanan zamanı yarıya indiriyor. Hızlı pişirme fonksiyonu sayesinde fırında pişirmenin çok yönlülüğünü, enerji ve zaman tasarrufuyla da mikrodalganın avantajlarını sunan Chef Plus, kendine has çift dalga yayıcı ile standart mikrodalgalardan farklı olarak bir fırının pişirdiği tüm yemekleri pişirebiliyor.

Özellikle çalışma hayatı nedeniyle mutfakta zaman kazanmak isterken ailesi ve misafirleri için lezzetten ödün vermeyenler için ideal bir pişirici olan Chef Plus, et, balık, hamur işi, kek gibi fırında pişen yemekleri yarı zamanda pişiriyor. Özel “dual çıtır pişirme” teknolojisi, içi sulu, dışı çıtır çıtır kızarmış bir rosbifi 32 dakikada, altı üstü eşit pişmiş çıtır bir böreği 18 dakikada, mis gibi kabarmış güzel bir keki 8 dakikada sofralara hazır hale getiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe