Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Fıstıkzade, Türk Lezzet Müzesi'nde!

2013 yılında yenilikçi bir anlayışla kurulan Fıstıkzade, şimdi Türk Lezzet Müzesi’nde! Gaziantep’in asırlık lezzeti baklavayı hem daha iyi t...

2013 yılında yenilikçi bir anlayışla kurulan Fıstıkzade, şimdi Türk Lezzet Müzesi’nde!

Gaziantep’in asırlık lezzeti baklavayı hem daha iyi tanıtmayı hem de globalleşen dünyada Gaziantep adını ve tadını tüm dünyada zihinlere kazımayı hedefleyen Fıstıkzade, Türk Lezzet Müzesi’nde kapılarını açtı.

Fıstıkzade ürünlerinde, butik çiftliklerde çiçek ve taze otlarla beslenen özel ve organik keçilerin sütü kullanılıyor. Baklavanın içinde kullandıkları kaymak da yine bu taze ve doğal sütten elde ediliyor. Gaziantep kültürünü sahiplenen ve bu kültürü korumaya çalışan Fıstıkzade, Gaziantep’ten çıkan kurumsal ve franchise sistemi olan ilk ve tek marka. Fıstıkzade, tatlılarını tamamen geleneksel yöntemlerle, hiçbir katkı malzemesi kullanmadan, kimyasaldan uzak, binlerce yıldır nasıl yapılıyorsa hala o şekilde yapıyor ve bu geleneksel yöntemi koruyor.Üretimini tamamen Gaziantep’te yapan Fıstıkzade’nin Türk Lezzet Müzesi ile birlikte şube sayısı Türkiye genelinde 15’e ulaştı.Tüm şubelere günlük olarak Gaziantep’ten ürün gönderimi yapan Fıstıkzade’nin Master Franchiser’ı İlyas Özyıldırım ve Pazarlama Sorumlusu Nilüfer Özyıldırım, Türk Lezzet Müzesi sayesinde, Fıstıkzade markasını daha geniş bir hedef kitleyle buluşturacak olmayı çok önemsediklerini belirtiyorlar.

Fıstıkzade’de; baklavanın yanı sıra Gaziantep’in yöresel ürünleri de bulunabiliyor. Fıstık, fıstık ezmesi, katmer, kahke, dondurma, baklava hamuru ile yapılan su böreği ve markaya özgü içecekler de servis ediliyor. Aynı zamanda bir baklava-kafe gibi konumlandırılan Fıstıkzade’de tamamen sağlıklı ürünlerden üretilen yiyecek ve içecekler sunuluyor.

Günlük ortalama 2 ton üretim kapasitesi, sıfır numara denilen en kaliteli fıstığı, yağı, unu ve imalatta kullandığı yöresel malzemeleriyle en taze ve lezzetli baklavaların adresi Fıstıkzade, Türk Lezzet Müzesi’nde!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok