Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Güne enerji dolu başlamanın yolu

Beş yıldızlı şeflerin ve şef adaylarının hazırladığı, geniş lezzet yelpazesine sahip özel bir menüyle zengin bir kahvaltı sunan USLA Akademi...

Beş yıldızlı şeflerin ve şef adaylarının hazırladığı, geniş lezzet yelpazesine sahip özel bir menüyle zengin bir kahvaltı sunan USLA Akademik Lezzetler, günün en önemli öğünüyle güne zinde başlamak isteyenleri bekliyor.

Güne sebepsiz bir mutlulukla başlamak ve tüm gün boyunca kendinizi zinde hissetmek istiyorsanız size bir sır verelim. Sabahları güne mutlaka kahvaltı ederek başlayın!

Türkiye’nin önemli uluslararası otel işletmeciliği ve aşçılık akademileri arasında yer alan, otelcilik ve yiyecek sektöründe 2011 yılından bu yana sertifikalı ve diplomalı aşçılık, pasta-ekmekçilik ve yiyecek-içecek işletmeciliği eğitimleri veren Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA) Mecidiyeköy’deki “USLA Akademik Lezzetler” restoranında kahvaltı servisine başladı. Hafta içi her gün saat 08:00 ile 10:00 arasında gerçekleştirilen kahvaltı sunumunda, dereotlu ve lor peynirli anne poğaçasından ekşi maya ekmekli tosta kadar geniş bir lezzet yelpazesi bulunuyor.

Açık büfe brunchlar’larda aradığını bulamayan ve masaya servis yapılmasını tercih eden misafirlerin büyük keyif alacakları bu çok özel kahvaltıda ev yapımı börek, USLA simidi, omlet, çırpılmış yumurta, menemen gibi klasik alternatiflerin yanında ev yapımı Granola gibi seçenekler de bulmak mümkün.

Taze ve mevsimine uygun seçilmiş lezzetlerle çeşitlendirilen, özel davetlere ve toplantılara da taşıyabileceğiniz USLA kahvaltı menüsünün tadı damağınızda kalacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok