Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tek Bahçe ile sofranızda

Ayvalık’ın, zeytinyağının lezzetiyle ünlü Murateli Köyü’nün zeytinlerinden soğuk sıkım tekniğiyle elde edilen ve sadece 5000 adet üretilen K...

Ayvalık’ın, zeytinyağının lezzetiyle ünlü Murateli Köyü’nün zeytinlerinden soğuk sıkım tekniğiyle elde edilen ve sadece 5000 adet üretilen Komili Tek Bahçe Zeytinyağı, taze meyve ve domates bahçelerinin rayihasını taşıyor.

Doğanın mucizesi zeytinyağını büyük bir tutku ve uzmanlıkla sofralara ulaştıran Komili, 140 yıllık ustalığını yansıtan Komili Tek Bahçe Zeytinyağı ile lezzet tutkunlarını yepyeni bir deneyim ve keşfe çağırıyor.

Komili’nin hassas kontrol kriterleri ve 140 yıllık deneyimi ile 5000 adet gibi oldukça sınırlı bir miktarda üretilen Komili Tek Bahçe Zeytinyağı raflardaki yerini aldı. Zeytin ve zeytinyağı denince akla ilk gelen Ayvalık’ın yine zeytinyağının lezzetiyle ünlü Murateli Köyü’nün zeytinlerinden soğuk sıkım tekniğiyle elde edilen Komili Tek Bahçe, enfes tadı ve çevre bahçelerde yetişen farklı meyvelerin rayihasıyla her damlasında doğanın mucizesini sofralara taşıyor.

Komili Tek Bahçe, Ayvalık’ın korunmuş topraklarından eşsiz lezzetler keşfetmek isteyenlerle buluşuyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok