Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Keyifli bir öğle yemeği deneyimi

Nişantaşı’nın sıradışı oteli Sofa Hotel’in huzurlu atmosferiyle dikkat çeken restoranı SOFIE özellikle şehrin temposundan biraz uzaklaşıp di...

Nişantaşı’nın sıradışı oteli Sofa Hotel’in huzurlu atmosferiyle dikkat çeken restoranı SOFIE özellikle şehrin temposundan biraz uzaklaşıp dinginliği keşfetmek isteyen tüm konuklarına keyifli bir öğle yemeği deneyimi yaşatıyor.

Hizmet vermeye başladığı ilk günden itibaren kişiye özel hizmet anlayışıyla bir Nişantaşı klasiği haline gelen Sofa Hotel, incelikle düşünülmüş detaylarıyla farklı bir otel deneyimi için en doğru bir adreslerden biri olmaya devam ediyor.

Sofa Hotel’in keyifli mekanı Sofie , şehrin karmaşasından ve günlük yaşamın temposundan bir süreliğine de olsa sıyrılmak isteyen herkese hem huzurlu bir atmosfer hem de birbirinden lezzetli bir tadım deneyimi yaşatıyor. Deneyimli mutfak kadrosuyla yeme içme alanındaki iddiasını her zaman koruyan Sofa Hotel, özellikle öğle yemeklerinde birbirinden özel tatların birleştiği başarılı menülere de imza atıyor.

Sanat ve estetiğin kucaklaştığı dekorasyonu ve aurasıyla Sofie, öğle yemekleri için mevsimin öne çıkan en taze malzemeleriyle hazırladığı özel tatların yanı sıra hafif ve sağlıklı öğün tercih eden konuklarına da unutmuyor. Ruhunuza ve damağınıza hitap eden hızlı öğlen yemekleri ile Sofie sizleri bekliyor.

Tazelik ve lezzet bir arada

Sofie’nin öğle yemeği menüsü tazelik ve lezzet temasıyla hazırlanan tatlardan oluşuyor. Keçi peynirli cevizli ve kuru kayısılı avakado salatasının canlı ve renkli sunumu nefis tadıyla birleşiyor. Akdeniz esintisinin izlerini taşıyan turunç soslu somon, kuru incir, fesleğen, gün korusu ve kiraz domatesle sunulan kuşkonmaz salatası hem göze hem de damağa hitap ediyor.

Anadolu mutfağının en favori lezzetlerinden biri olan buğdaylı yogurt çorbasını Sofie farkıyla tekrar denemelisiniz. Et severleri de unutmayan Sofie özel etli, tavuklu ve köfteli dürümlerle öğlen yemeğini bir lezzet seromonisine dönüştürüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok