Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mevsim lezzetleri keyif katıyor

İstanbul’un ünlü caddelerinden Nişantaşı’nın merkezi Abdi İpekçi’de, “iyi yemek, iyi müzik, iyi ambiyans”ın buluşma noktası Glens İstanbul, ...

İstanbul’un ünlü caddelerinden Nişantaşı’nın merkezi Abdi İpekçi’de, “iyi yemek, iyi müzik, iyi ambiyans”ın buluşma noktası Glens İstanbul, artık her ay, mevsimin önde gelen lezzetleriyle menüsünü zenginleştiriyor. 

Gastronomi dünyasının önde gelen isimlerinden Executive Chef Bahadır Abul’un hazırladığı Ekim ayının mevsim lezzetleri olan palamut, kılıç balığı, sardalya, lüfer gibi tatlar en benzersiz yorumlara ve sunumlara kavuşarak Glens İstanbul’un keyfini taçlandırıyor!

İstanbul’un önde gelen bölgelerinden Nişantaşı’nda açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören ve semtin enerjisinden aldığı ilhamı, seçkin keyiflere, ayrıcalıklı deneyimlere dönüştüren Glens İstanbul, damaklarda iz bırakan lezzetleriyle beraber her ay mevsime özel sunduğu sürpriz tatlarıyla da fark yaratıyor.

Mevsim Lezzetleri Executive Chef Bahadır Abul ile Glens İstanbul’da Keyifleniyor!

Gastronomi dünyasının önde gelen yeni nesil isimlerinden Executive Chef Bahadır Abul önderliğinde hazırlanan, seçkin sunumları, damaklarda iz bırakan tatlarıyla dikkat çeken Glens İstanbul menüsüne artık her ay mevsim lezzetleriyle özel olarak hazırlanan keyifli yemekler de eşlik ediyor.

Glens İstanbul, İtalyan mutfağının seçkin tatlarını sunan menüsünün yanı sıra her ay adeta sürpriz niteliğinde servis ettiği özel mevsim lezzetleriyle de ağırladığı misafirlerine benzersiz deneyimler yaşatıyor!

Sonbaharla beraber başlayan balık mevsiminin Ekim ayındaki gözdeleri olan palamut, lüfer, kılıç balığı ve sardalya, Executive Chef Bahadır Abul’un özel pişirme teknikleri ve lezzet harmanlarıyla Glens İstanbul’da benzersiz lezzet deneyimlerine dönüşüyor.

Bu sene denizlerdeki bolluğu ile balık severlerin yüzünü güldüren, diğer balıklara nazaran eti daha koyu olup, deniz soğudukça yağlanarak daha da lezzetlenen palamut, bilinen pişirme tekniklerinden çok daha ayrıcalıklı bir şekilde hazırlanarak Glens İstanbul’un heyecanla beklenen sürprizli mevsim tatlarından biri olarak öne çıkıyor.

Domates relish ve Chermoula sos eşliğinde sunulan palamuta, yine mevsimin gözde türlerinden kılıç balığı eşlik ediyor. Havuç püresi, sote ıspanak ve tereyağlı şarap sosuyla pişirilen kılıç balığı, ilk etapta ilham veren sunumuyla iştahları kabartıyor. Damakta çok ayrıcalıklı bir lezzet harmonisi bırakan kılıç balığı kadar yine Ekim ayının gözde tatlarından sardalya da Glens İstanbul’un fark yaratanları arasında yer alıyor. Executive Chef Bahadır Abul’un gastronomi dünyasındaki tecrübesiyle çok ayrıcalıklı bir lezzete kavuşan sardalya, domates tartar, lime aioli, aromatik soğan püresi eşliğinde servis ediliyor. Ekim’le beraber daha da lezzetlenen lüferin, taze baharatlı patates confit, yabani roka salatası ile tatlandırılarak kavuştuğu yorumu, Glens İstanbul’un mevsime özel denenmesi gereken lezzetleri arasında öne çıkıyor.

Akşamüstü keyifli bir mola vermek, şehrin stresinden ve trafiğinden uzaklaşarak rahat bir nefes almak, iş çıkışı arkadaşlarıyla sohbeti bol anlar yaşamak, sevdikleriyle eğlenceli saatler geçirmek, ayrıcalıklı lezzetler kadar mevsiminde tatların en ayrıcalıklı yorumlarını keşfetmek isteyenler Glens İstanbul’da buluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok