Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pink Serisi Pembenin Enerjisini Sofralara Taşıyor

Camın yenilikçi markası LAV,  sofralara pembe rengin sıcaklığını ve enerjisini getiriyor.  LAV’ın Pink serisi meşrubat bardakları pembe deta...

Camın yenilikçi markası LAV,  sofralara pembe rengin sıcaklığını ve enerjisini getiriyor. 


LAV’ın Pink serisi meşrubat bardakları pembe detaylarının yanı sıra sade desenleri ve modern tasarımıyla da sevdiklerinizle bir araya geldiğiniz keyifli sofraları şık, zarif ve renkli sunumlara dönüştürüyor.

Yenilikçi tasarımıyla pembenin enerjisini sofralara taşıyan LAV’ın Pink serisi meşrubat bardaklarına tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından ulaşılabiliyor.
Sofra sunumlarına yenilikçi tasarımlarıyla modern bir şıklık katan LAV, Pink serisi meşrubat bardaklarıyla baharın rengi pembeyi sofralara yansıtıyor. Zevkle hazırlanmış keyifli sofralara pembenin naif enerjisiyle renk ve huzur veren Pink serisi meşrubat bardakları, sade desenleri ve farklı tasarımlarıyla da göz dolduruyor. Yenilikçi bir anlayışı yansıtan tasarımlarıyla farklı kullanım seçenekleri sunan Pink serisi, göz alıcılığı ile ön plana çıkarak sunumlarınız için de ilham veriyor.

İster içecek ister atıştırmalık sunumlarınızda, isterseniz de renkli aksesuarlarınızı sergilemek için kullanabileceğiniz Pink serisi, şık ve göz alıcı sofralar yaratmanıza olanak sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok