Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Keyifli bir adres olarak eşsiz deneyimler

Fransız Tutkusu Fauchon Paris, Zorlu Center’in kalbinde yer alan yenilenen mekanında günün her saati lezzet tutkunlarını “Parisian” lezzet s...

Fransız Tutkusu Fauchon Paris, Zorlu Center’in kalbinde yer alan yenilenen mekanında günün her saati lezzet tutkunlarını “Parisian” lezzet serüvenin de ağırlayarak unutulmaz yıl sonu programlarına ortak oluyor.

Uluslararası örnek projeleri ile tanınan RMA Group’un yeni üyesi Fauchon Paris, Zorlu Center’ın kalbindeki yerinde Fransız esintileri içeren menüsü, yenilenen barında farklı notalar içeren kokteylleri ve canlı müzik performansları ile şehirde yeni yıl programları için keyifli bir adres olarak eşsiz deneyimler yaşatıyor.

İkonik Fransız markası Fauchon Paris, yeni yıla özel olarak tasarladığı zengin içeriklere sahip imza paketleri ile lezzet tutkunlarına da seçkin hediye alternatifleri sunuyor. En ufak detaylara kadar sofistike bir şekilde hazırlanmış paketler arasında; Gurme, Tatlı ve Çikolalatalar ile Kişiselleştirilmiş Hediye Kutu seçenekleri gibi bir çok mükemmel sürpriz yer alıyor. Fauchon’un sanata verdiği övgü olarak hazırladığı yeni yıl paketleri ile Fauchon Paris lezzetlerini sevdiklerinize ve dostlarınıza keyifli bir deneyim olarak sunabilirsiniz.

Fransız yaşam biçiminin sembolü haline gelmiş olan Fauchon Paris; Enis Karavil’in özenle tasarladığı dekorasyonu, zarif atmosferi, göz alıcı Patisserie bölümü, sabahın erken saatlerinde başlayan servisi ve yenilenen menüsünde yer alan “Fauchon Hamburger”, “Limonlu Tavuk”, “Somon ve Avokado Salata” ve “Safranlı Karides Risotto” lezzetleri ile yeni yıl yemeklerine Fransız dokunuşu katıyor. Şefin özel reçeteleri ve mevsimsel içerikler ile hazırlanan “Somon Fümeli Milföy”, “Fransız Soğan Çorbası”, “Hellim Kruvasan”, “Dana Kaburga” ve “1886 Fauchon Salata” ise yemek tutkunlarını eşiz bir deneyime davet ediyor.

Uluslararası Fransız mutfağının temsilcisi olarak kurulan Fauchon Paris, yemek pişirmenin sanatsal yönü ile ön planda olan Fransız mutfağından özel tatları, yılbaşı paketleri ve yenilenen şık atmosferi ile misafirlerin yeni yılda da değerli anlarına ortak olmaya devam edecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok