Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kocaman Balıkçılık’tan yepyeni Balık Köftesi

Türkiye’nin balıkçılık sektöründeki öncü markası Kocaman Balıkçılık, ailelere ve çocuklara balığı sevdirmek üzere geliştirdiği yeni nesil ür...

Türkiye’nin balıkçılık sektöründeki öncü markası Kocaman Balıkçılık, ailelere ve çocuklara balığı sevdirmek üzere geliştirdiği yeni nesil ürünü balık köftesi ile sofralarınızı zenginleştirmeyi sürdürüyor. 

Özenle yetiştirilmiş balıkların lezzetli baharatlarla bütünleşmesinden doğan harmoniyi evlerdeki sofralarla buluşturan Kocaman Balıkçılık, aynı zamanda okula başlayacak minikler için de beslenme çantalarına eklenecek besleyici bir alternatif sunuyor.

Yüzde 100 yerli ürünleriyle sektördeki gücünü ortaya koyan Kocaman Balıkçılık, marine ürünlerinin yanı sıra dondurulmuş ürünleriyle de mutfakları taze deniz ürünleriyle buluşturuyor.

Çocuğunuzun beslenme çantası için hem güvenilir hem lezzetli bir seçenek

Kocaman Balıkçılık’ın son lezzetlerinden olan dondurulmuş balık köftesi, özellikle çocukların beğenisini kazanıyor. Taze balıkların soğan, kaşar peyniri, yumurta ve galeta unuyla buluşmasından oluşan Kocaman Balık Köftesi, içeriğindeki baharatlarla bir lezzet şölenine dönüşüyor. 400 gramlık paketlerde satışa sunulan balık köfteleri, 7-8 dakikalık pişme süresiyle balık severleri minimum sürede maksimum lezzetle buluşturuyor. Ayrıca okulların açılmasına sayılı günler kala balık köfteleri çocukların hem beslenme çantalarını zenginleştiriyor hem de eve geldiklerinde karınlarını doyuracak en lezzetli ve besleyici seçenek oluyor.

Lezzetiyle çocuklarınızın seveceği, zengin balık içeriğiyle miniklere güvenerek yedirebileceğiniz Kocaman Balık Köftesi, ulusal marketlerde lezzet tutkunlarını bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe