Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ağaçların altında sakin bir gün

İstanbul’a 45 dakika uzaklıkta, 40 dönüm içerisinde şehrin kalabalığını geride bırakıp enfes lezzetlerle keyifli bir gün geçirmek için The B...

İstanbul’a 45 dakika uzaklıkta, 40 dönüm içerisinde şehrin kalabalığını geride bırakıp enfes lezzetlerle keyifli bir gün geçirmek için The Barn’ın yenilenen menüsünü deneyimlemeye davetlisiniz.

Onlarca çeşit aromatik bitkinin yetiştiği, bağların ve meyve bahçelerinin ortasında kurulu The Barn’ın yenilenen yaz menüsü yine mevsimine uygun Türk Mutfağı’nın en özel lezzetlerini barındırıyor.

The Barn’ın şefi Gürkan Tümsek’in hazırladığı yaz menüsünde öne çıkan lezzetlerin başında; humus ve kırmızı soğan turşusu ile servis edilen Kokoreç, ekşi maya ekmekle sunulan Ata tohum ile üretilen rengarenk Domates Salatası ve kişniş ezme, beğendi, salamura kapyalı Dana Şiş damak zevkine düşkün olanları bekliyor.

The Barn’ın değişmeyen lezzetleri arasında yer alan Yaprak Ciğer, Kana Kaburgalı enfes lezzet ÇiBörek, Kıvırcık Kuzu Kol ve isli yoğurtla servis edilen mevsimine göre değişen farklı tatlardaki mücver yine menüdeki yerini koruyor.

Tarladan tabağa konseptini hayata geçiren The Barn’ın dondurmalarının lezzetinin kaynağı ise manda sütününden geliyor. The Barn’da her hafta değişen sorbe ve dondurma çeşitlerinde Grandma’s Wonderland’in bahçesinde yetişen aromatik otlar da kullanılıyor.

Grandma’s Wonderland çiftliğine gelenleri ağaçların altında sakin bir gün geçirirken, The Barn’da tarladan tabağa bir menü bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe