Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çay keyfinize eşlik ediyor

83 yıldır çaya şeklini veren Paşabahçe, 15 Aralık Dünya Çay Günü’nde de çay tiryakileri için birbirinden farklı ve güzel seçenekler sunuyor....

83 yıldır çaya şeklini veren Paşabahçe, 15 Aralık Dünya Çay Günü’nde de çay tiryakileri için birbirinden farklı ve güzel seçenekler sunuyor. İncebelli’den duble’ye kadar her zevke hitap eden ürünler çay keyfinize eşlik ediyor.

Sabah kahvaltısında, misafir geldiğinde, güzel bir yemeğin üzerine ilk aklımıza gelen şey; çay. Günün her anına eşlik eden ve sohbetlerimizden eksik etmediğimiz çay, hayatımızın vazgeçilmezlerinden.

Çayı bu kadar çok sevmemizde Paşabahçe’nin 1935 yılından bu yana ürettiği çay bardakları da büyük rol oynuyor. “Çay’a şeklini biz verdik” söylemiyle yola çıkan Paşabahçe, 15 Aralık Dünya Çay Günü’nde çay tiryakilerinin en sevdiği günü kutlarken mis gibi çaylar için birbirinden farklı seçenekler sunuyor.

Her Anın Vazgeçilmezi; Üsküdar İncebelli Çay Bardağı

Vazgeçilmez çay lezzeti, yeşil yapraklardan süzülerek demliklerde dinlendikten sonra, klasikleşen incebelli Üsküdar çay bardakları ile çay sohbetlerini keyfe dönüştürüyor.

Semaver Çay Bardağı İle Duble Çay Keyfi

Geniş hacmi ve zarif tasarımıyla alışılmışın dışına çıkan Semaver Çay Bardağı uzun sohbetlerin ve çay keyfinin vazgeçilmezi oluyor.

Çay Saatlerine Özel Bir Seri; Shiny Çay Seti

Ergonomik kulptasarımı sayesinde kavrama kolaylığı sağlayan, modern çizgileriyle sofralara yepyeni bir zarafet getiren Shiny çay seti akşam üzeri çay saatlerinin yeni gözdesi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok