Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mükemmel et yemekleri pişirmek artık çok kolay

Bosch Ev Aletleri, yeni Serie 8 ankastre fırını her ayrıntısı ile kalite, performans, verimlilik, dayanıklılık ve rahatlık açısından tüm ger...

Bosch Ev Aletleri, yeni Serie 8 ankastre fırını her ayrıntısı ile kalite, performans, verimlilik, dayanıklılık ve rahatlık açısından tüm gereksinimleri karşılayacak şekilde geliştirdi. Tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan ürün, PerfectBake, PerfectRoast, 4D sıcak hava ve pişirme asistanı özellikleriyle mükemmel pişirme sonuçları elde etmenin en zahmetsiz yolunu sunuyor.

Bosch Ev Aletleri, ‘Yaşam için teknoloji’ anlayışıyla, tüketicilerine mükemmel sonuçlar elde etmenin en kolay yolunu sunmaya devam ediyor. Her ayrıntıda kalite, performans, verimlilik, dayanıklılık ve rahatlık sunan Bosch Serie 8 HBG676S1 ankastre fırın, mükemmel pişirme ve mükemmel tasarımı buluşturarak mutfaklarda yeni bir dönemin habercisi oluyor.

Mükemmel pişirmenin kontrolü elinizin altında
Bosch Serie 8 ankastre fırının en ilgi çekici tasarım unsuru ‘control ring’. Son derece hassas bir kontrol düğmesi olan ‘control ring’, yemek pişirmeyi çok daha kolay bir hale getiriyor. Mükemmel pişirme için sadece ‘control ring’ üzerindeki menüden yemek seçimini yapmak yeterli. Yapılan tercihe göre ankastre fırın, en iyi sonuçları sunan yemek pişirme yöntemi otomatik olarak seçiyor.

PerfectBake sensörler pişirme sürecini otomatik ayarlıyor
Serie 8 ankastre fırında en son sensör teknolojisi kullanılıyor. Bu elektronik sensörler sayesinde, hamur işlerinizin pişip pişmediğini öğrenmek için klasik yöntemlerle kontrol etmenize gerek kalmıyor. Kekten böreğe, ekmekten pizzaya ne pişiriyor olursanız olun PerfectBake programı, sensörleri sayesinde fırındaki hamur işlerinin nem oranını sürekli ölçerek, pişirme sürecini otomatik ayarlıyor. Yani kürdan veya çatalla yemeğin pişip pişmediğini kontrol etmek tarihe karışıyor. Yemeğinizin pişmesi bittiğinde ise fırın kendi kendine kapanıyor.

PerfectRoast ile et yemeği pişirmek çok kolay
Serie 8 ankastre fırın et yemeklerini pişirmeyi de çok kolay hale getiriyor. PerfectRoast et termometresi, kırmızı et, beyaz et veya balığın, merkezi sıcaklığını ölçerek, pişirme sürecini optimize ediyor. Isı ölçümlerini tek değil, tam üç noktadan alan sensörler, kemik veya iç harcından ölçüm alınmasından dolayı yanlış değerler elde edilmesinin önüne geçiyor; her çeşit et yemeğinin mükemmel şekilde pişmesi sağlanıyor.

Pişirme asistanınız her an mutfağınızda
Yemeklerin pişme süreleri ve gerekli sıcaklıkla ilgili bilgileri artık yemek kitaplarında aramanıza gerek yok. Bosch Pişirme Asistanı, çok fazla sayıda yemek için fırınınızı en doğru şekilde ayarlamanıza yardımcı oluyor. Tek yapmanız gereken menüden pişireceğiniz yemeği seçmek; fırınınız yemeğe göre ideal pişirme şeklini, sıcaklığı ve süreyi otomatik olarak ayarlıyor.

Her noktaya eşit dağılan sıcak hava sayesinde mükemmel pişirme
Bosch Serie 8 ankastre fırında, 4D sıcak hava özelliği de bulunuyor. Özel bir fan sayesinde, sıcak hava, fırının içindeki her noktaya eşit şekilde dağılıyor. Böylece yemeği koyacağınız yüksekliğin ne olduğuna karar vermek zorunda kalmıyorsunuz. Tepsi, raf konumlarından hangisine yerleştirirse yerleştirsin, her seferinde mükemmel pişirme sonuçları elde ediliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok