Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakta Büyük Kolaylık

Alman kalitesiyle 160 yıldır pişirme malzemeleri ve mutfak gereçleri üreten WMF, ‘WMF Kult El Blender & WMF Kult El Mikseri’ ile ihtiyaç...

Alman kalitesiyle 160 yıldır pişirme malzemeleri ve mutfak gereçleri üreten WMF, ‘WMF Kult El Blender & WMF Kult El Mikseri’ ile ihtiyaç duyduğunuz her an için mutfağınızda yerini alıyor.

Çok yönlü ve şık ürün yelpazesine sahip olan WMF’in, yüksek kaliteli Cromargan® paslanmaz çelikten üretilen WMF Kult El Blender’ı ile mükemmel karıştırma kalitesi sizi bekliyor. 600W gücüne sahip WMF Kult El Blender, ergonomik ve ince tasarımı, değişken hız ayarlı ve 4 bıçaklı Perfect Cut teknolojisi ile yüksek performans sunuyor. Çorbalar, püreler, vitaminli smoothiler, soslar WMF Kult El Blender ile artık çok kolay.

Yüksek kaliteli Cromargan® paslanmaz çelikten üretilen WMF Kult El Mikseri ise 400 motor gücü, beş farklı hız ayarı ve turbo özelliği sayesinde rahat ve yüksek performanslı bir kullanım sunuyor. Çırpıcı ve hamur dövücü başlıklarına sahip olan WMF Kult El Mikser, mayalı hamurları yoğurmak, yumurta ve krema çırpmak için büyük kolaylık sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok