Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

LAV Vega Meşrubat Bardakları ile Her Sofrada Eşsiz Sunumlar

Özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla sofralara heyecan katan LAV’ın zengin koleksiyonunda yer alan Vega meşrubat bardakları, şıklığıyla göz dol...

Özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla sofralara heyecan katan LAV’ın zengin koleksiyonunda yer alan Vega meşrubat bardakları, şıklığıyla göz dolduruyor. 

Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV, sofranızda aradığınız yalın şıklığa “Vega” ile yanıt veriyor. Camın sağlığını sofralara taşıyan Vega meşrubat bardakları, modern formuyla günün her saatinde her sofraya uyum sağlıyor. Sabah kahvaltılarından akşam yemeklerine, davet sofralarından toplantı masalarına her sofraya renk katan Vega, yalınlığıyla sunumlarınızda da size sonsuz bir özgürlük tanıyor.

Vega sadece soğuk içecekler, farklı meşrubatlarla değil soğuk havalarda içinizi ısıtacak içeceklerin sunumunda da keyifle kullanılabiliyor. Vega meşrubat bardağının ağız kısmını hindistan cevizi tozuna bulayarak sunumlarınıza fark katabiliyor ve bu haliyle bağışıklık sisteminizi de güçlendirecek birbirinden sağlıklı içeceklerin sunumunda son derece şık bir görüntü sergileyebiliyorsunuz. Vega ile size sadece hayal gücünüzü konuşturarak benzersiz sunumlar hazırlamak kalıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok