Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Refika ile Öze Dönüş’ün Konuğu Kadir Doğulu

Türk mutfağına taze bir bakış açısı getiren Refika Birgül’ün yepyeni programı “Refika ile Öze Dönüş” bu hafta Kadir Doğulu’yu misafir ediyor...

Türk mutfağına taze bir bakış açısı getiren Refika Birgül’ün yepyeni programı “Refika ile Öze Dönüş” bu hafta Kadir Doğulu’yu misafir ediyor. “Refika ile Öze Dönüş” 16 Aralık Pazar günü saat 12.00’de 24Kitchen ekranlarına geliyor.

Ekranların sevilen ismi Refika Birgül, ezberleri bozan yeni programı “Refika ile Öze Dönüş” ile her hafta mahallesi Kuzguncuk’taki kendi mutfağında birbirinden ünlü konukları ağırlıyor. Her programında yemek tariflerinden komşuluğa, mahalle kültüründen dostluklara, doğadan hayvanlarla ilişkilerimize kadar her konuda özümüze dönmemiz gerektiğini vurgulayan Refika, bize has Türk mutfağı tekniklerini anlatıyor; Türk mutfağının dünya mutfakları arasında hak ettiği yere ulaşması için çalışıyor.

Refika bu hafta Kuzguncuk Bostanı’nı geziyor, seradan alışveriş yapıyor ve ardından Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden dönerin farklı çeşitlerini hazırlıyor. Devamında ünlü oyuncu Kadir Doğulu’yla mutfağında bir araya geliyor; ikili farklı malzemelerle yeni tarifler denerken bir yandan da keyifli bir sohbet gerçekleştiriyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok