Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kışa İtalyan sıcaklığı katacak yeni lezzetler

İtalyan mutfağının en özel tatlarını misafirleri ile buluşturan Mezzaluna, Fabio Brambilla ve ekibinin kış aylarına özel hazırladığı yeni me...

İtalyan mutfağının en özel tatlarını misafirleri ile buluşturan Mezzaluna, Fabio Brambilla ve ekibinin kış aylarına özel hazırladığı yeni menüsüyle eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna, mevsiminin en taze lezzetleriyle yenilediği menüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor. İtalyan şef Fabio Brambilla’nın geleneksel ve yenilikçi unsurları harmanlayarak hazırladığı özel reçetelerde, mevsimsellik her zamanki gibi ön planda tutuluyor.

Kış aylarının vazgeçilmezi olan; geleneksel İtalyan domates çorbası, “Pappa Al Pomodoro” menünün yenilerinden. En taze ürünlerden oluşan salatalardan “Valtellina”; keçi peyniri, karışık yeşillikler ve çeri domatesin bresaola ile eşsiz uyumunu ortaya koyuyor. Taze ton balığı salatası “Siciliana” ise; portakal, karışık yeşillikler, mozzarella, çeri domates ve ballı hardal sos ile hazırlanarak misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Dana janbon ve parmesanlı krema sosla hazırlanan fettucce, yeni menüde “Fettucce Panna E Prosciutto” ismiyle makarna tutkunları için yeni bir alternatif olarak öne çıkıyor. Paccheri makarnası ile oluşturulan “Mezzi Paccheri Alla Polceverasca”, taze dana sosis, domates ve pesto sos ile lezzetlendiriliyor.

Deniz mahsullü risotto “Risotto Ai Frutti Di Mare” ve hafif acılı karidesli, renkli biberli yeşil tagliolini “Tagliolini Verdi Con Peperonata Di Gamberi”, deniz ürünleri sevenlerin denemesi gereken lezzetler arasında yer alıyor. Mezzaluna’nın İtalyan mutfağındaki ustalığını vurgulayan pizzalara yeni eklenen “Salsiccia”; dana sosis, mısır, mozzarella ve domates sosun eşsiz uyumunu ortaya koyuyor. Bresaola ile hazırlanan iki yeni pizza çeşidi de lezzetleri ile iddialı. Çeri domates, taze yeşillikler ve manda mozzarellanın bir araya gelmesiyle oluşan “Finissima Di Bresaolo” ve roka, mantar, fontina peyniri, mozzarella, taze domates ile hazırlanan “Panuozzo Bresaola” pizzadan vazgeçemeyenlerin favorilerinden olmaya aday.


En seçkin İtalyan tatlılarının bulunduğu yeni menüde; vanilya dondurma ve fırınlanmış elma ile hazırlanan tarçınlı brioche, “Briozzo Con Gelato” olarak menüde yer alırken; misafirlere lezzet şöleni yaşatıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe