Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sizi lezzet şölenine davet ediyor

Wyndham Grand İstanbul Levent bünyesinde bulunan Carême Restoran, lezzet severlerin kopamadığı adres olmaya devam ediyor. Değişen müşteri be...

Wyndham Grand İstanbul Levent bünyesinde bulunan Carême Restoran, lezzet severlerin kopamadığı adres olmaya devam ediyor.

Değişen müşteri beklentilerini karşılamak adına Carême Restoran, şehir merkezinde kolay ulaşılabilir konumu, dünya mutfağına hakim geniş menüsü ve kusursuz hizmet anlayışıyla misafirlerine üst düzey konfor yaşatmaya devam ediyor.

Carême sizi çağırıyor!
Carême Restoran, Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinin yanı sıra Türk mutfağına eklediği yeni lezzetleriyle de misafirlerini karşılıyor. Menüsünde kansas, domates ve soğan gibi çorba çeşitleri olan Carême, steak menülerini de daha da zenginleştirerek gençlerin de uğrak noktası oluyor.

Mutfağına yeni bir fırın alarak İtalyan el açması pizzalara da imza atan Carême Restoran, manda sütünden yapılan sütlaçla menüsünü taçlandırarak, misafirlerinin öğle ve akşam yemeklerini büyük bir keyfe dönüştürüyor. Misafirlerine görsel bir şölen yaşatan Carême Restoran, şehrin en merkezi yerinde, muhteşem manzarası, şık dekorasyonu ve direkt metro bağlantısıyla misafirlerine sınırsız konfor yaşatıyor.

Carême Restoran, Türk ve Dünya mutfaklarına ait özel yemekleri lezzet tutkunlarının beğenisine sunarak özel anlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok