Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

SuperFresh, baharatlı patates lezzetini evlere taşıyor

Türkiye’nin lider dondurulmuş gıda markası SuperFresh’in yeni ürünü “Baharatlı Elma Dilim Patates” özel baharat içeriğiyle, film ve maç izle...

Türkiye’nin lider dondurulmuş gıda markası SuperFresh’in yeni ürünü “Baharatlı Elma Dilim Patates” özel baharat içeriğiyle, film ve maç izlerken, arkadaşlarla evde buluşma anlarınızda vazgeçemeyeceğiniz atıştırmalığınız ve her öğün sofralarınızın sevilen tamamlayıcısı olacak.

Yaklaşık 30 yıllık liderliğiyle dondurulmuş gıda pazarının büyümesine katkı sağlayan SuperFresh, yeni ürünü kendinden baharatlı “Baharatlı Elma Dilim Patates”i tüketicilerin beğenisine sundu.

SuperFresh Baharatlı Elma Dilim Patates, Türk damak tadının vazgeçilmez baharatları fesleğen, kekik, sarımsak, soğan, maydanoz ve acı kırmızıbiber karışımı özel baharat içeriği ile patatesin en lezzetli halini evlere taşıyacak.

Fritözde ya da hiç yağ kullanmadan fırında kısa sürede pişirilerek hazır hale gelen lezzetli ve pratik bir atıştırmalık olan Baharatlı Elma Dilim Patates, film ve maç izlerken, arkadaşlarla evde buluşma anlarınıza lezzet katarken her öğün sofralarınızın sevilen tamamlayıcısı olacak.

Nasıl hazırlanıyor?

Fırında: SuperFresh Baharatlı Elma Dilim Patatesleri, çözülmelerini beklemeden ısıtılmamış fırın tepsisine diziniz. Önceden 240 dereceye ısıtılmış fırının orta gözüne yerleştiriniz. 15-18 dakika pişiriniz. (Derece ve pişme süreleri fırınınızın tipine göre değişiklik gösterebilir.) SuperFresh Baharatlı Elma Dilim Patatesleriniz servise hazır.

Fritözde: Önceden 180 dereceye ısıtılmış fritözde, SuperFresh Baharatlı Elma Dilim Patatesleri çözülmelerini beklemeden 2,5-3dk boyunca kızartınız. (En iyi sonucu almak için 6 ölçek yağ içerisine 1 ölçek patates konulması tavsiye edilir.) Kızartma sonrası 15 saniye fritöz sepetinde yağın süzülmesini bekleyiniz. SuperFresh Baharatlı Elma Dilim Patatesleriniz servise hazır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe