Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bal Kabağı Dondurmaya Dönüştü!

Doğal ve katkısız ürünlerle her ay farklı bir dondurma çeşidini misafirlerinin beğenisine sunan Kahve Dünyası, Şubat ayına özel olarak bal k...

Doğal ve katkısız ürünlerle her ay farklı bir dondurma çeşidini misafirlerinin beğenisine sunan Kahve Dünyası, Şubat ayına özel olarak bal kabağı ile eşsiz bir lezzet hazırladı. Yalnızca 1 - 28 Şubat tarihleri arasında Kahve Dünyası mağazalarında satışa sunulan Bal Kabaklı Cevizli Dondurma, mevsiminde toplanmış bal kabağı ve ceviz krokanın uyumuyla dondurma keyfini zirveye taşıyor.

Sonbahar - kış döneminin gözdesi, rengiyle tadıyla sevenlerinin yıl boyunca beklediği bal kabağından pek çok lezzet yaratmak mümkün: Bir klasik olan bal kabağı tatlısı, çorba, börek ve püre bunlardan yalnızca birkaçı. “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası ise dondurmaya dönüştürdüğü bal kabağı ile damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

Ev yapımı tarzındaki Bal Kabaklı Cevizli Dondurma’nın tadı, mevsiminde toplanmış bal kabağı, tam yağlı Jersey inek sütü ve dağlık bölgelerde yetişen orkide bitkisinin köklerinden elde edilen salepten geliyor. Dondurmaya son dokunuş ise bal kabağına çok yakışan ceviz krokan ile yapılıyor.

Bal Kabaklı Cevizli Dondurma ‘Çekirdek’ kazandırıyor!

Her ay farklı bir lezzetle sürpriz dondurmalar hazırlayan Kahve Dünyası, bal kabaklı çeşidini yalnızca 1 - 28 Şubat tarihleri arasında misafirlerinin beğenisine sunuyor. Endüstriyel üretimden uzak, hiçbir yapay katkı maddesi içermeyen dondurmanın keyfi, Kahve Dünyası’nın özel ısı korumalı kutuları ile evlerde ve iş yerlerinde de devam ediyor. Üstelik mağazada tüketilen veya kiloluk olarak alınan dondurmalar, Kahve Dünyası’nın mobil uygulaması ile Çekirdek kazandırıyor. 1 Çekirdek, 1 TL yerine geçerken kazanılan Çekirdek’ler ile dondurmadan kruvasana, kahveden çikolataya uzanan bini aşkın lezzet veya termos, fondü seti gibi şık ürünler mağazalardan satın alınabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe