Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Da Mario’dan Yeni Spesiyal Menü!

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Da Mario, turunçgillerden ilham alarak hazırladığı yeni spesiyal menüsünü Nisan ayının sonuna kadar m...

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Da Mario, turunçgillerden ilham alarak hazırladığı yeni spesiyal menüsünü Nisan ayının sonuna kadar misafirleriyle buluşturuyor.

İtalyan mutfağının en iyi temsilcilerinden Da Mario, özel reçetelerle hazırlanan “Gli agrumi in cucina” isimli spesiyal menüsüyle bir kez daha farkını ortaya koyuyor. Da Mario misafirleri, turunçgillerle hazırlanan dört farklı lezzetten dilediklerini tercih edebiliyorlar.

Sınırlı süre için misafirlerle buluşacak lezzetler arasında yer alan “Salmone affumicato con finocchi, agrumi e caviale” rezene, narenciye ve somon havyarını buluşturuyor. Gerçek İtalyan makarnaları sunan Da Mario, karabiber, dana bacon, karalahana ve pecorino peyniri ile hazırladığı limon aromalı linguine; “Linguine al limone e pepe, bacon, cavolo nero e pecorino” ile de iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.

Farklı turunçgiller kullanılarak oluşturulan reçetelerden bir diğeri “Stracotto di anatra al balsamico con arance rosse e carciofi”. Düşük sıcaklıkta pişirilen ördek, balzamik sos, kan portakalı ve enginarla zenginleştirilerek enfes bir lezzet sunuyor.

Kumkat ve vanilyalı krema ile hazırlanarak bademli dondurma eşliğinde sunulan sıcak bademli kek “Tortino alle mandorle e kumquat” ise menünün tatlı alternatifi olarak yemek sonlarına ve kahve molalarına keyif katıyor.

Samimi ve sıcak ortamıyla Da Mario, Nisan ayının sonuna kadar İtalyan mutfağı tutkunlarını turunçgillerden ilham alınarak hazırlanan “Gli agrumi in cucina” menüsünü keşfe davet ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok