Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türkiye’de bir ilke imza atıyor

Lesaffre Türkiye, Türkiye’de ilk ve tek yerli üretim sıvı ekşi ürünleri ile sektöre yepyeni bir soluk getirdi. Yeni ürünler, fırıncıların ek...

Lesaffre Türkiye, Türkiye’de ilk ve tek yerli üretim sıvı ekşi ürünleri ile sektöre yepyeni bir soluk getirdi. Yeni ürünler, fırıncıların ekşi hamur ekmeklerini kolaylıkla üretmelerini sağlayarak ekmek ustalarının hayatını kolaylaştırıyor. Tam Buğday Aktif Sıvı Ekşisi ve Tam Buğday Sıvı Ekşisi, Livendo markası altında satışa sunuluyor.

Ekşi hamur ekmekleri hem sağlığa olumlu katkısı, hem de kendine özgü hoş aroması nedeniyle son zamanlarda yoğun ilgi görüyor. Bu yükselen trendle birlikte ekmek ustaları “ekşi hamur ekmeği var mı?” sorusunu daha sık duymaya başladılar. Müşterilerine lezzetli ekşi hamur ekmekleri sunmak isteyen fırıncılar yeni bir yardımcıya kavuşuyor.

Lesaffre Türkiye, ekmek ustalarının pratik bir şekilde ekşi hamur ekmekleri yapabilmeleri için iki yeni ürün geliştirdi: Livendo Tam Buğday Aktif Sıvı Ekşisi ve Livendo Tam Buğday Sıvı Ekşisi. Bu iki ürün, Türkiye’de ilk ve tek yerli üretim sıvı ekşisi olmaları nedeniyle pazara yepyeni bir soluk getiriyor.

Lesaffre’ın “Livendo” markasıyla, 5 kilogramlık bidonlarda satışa sunduğu yeni ürünler “sıvı” yapıda olduklarından, hamura rahatça karışarak ekmek ustaları için son derece kolay bir kullanım sağlıyor. Lesaffre tesislerinin hijyenik koşullarında üretilen sıvı ekşi hamurlar fırıncıların güvenilir bir ürün kullanarak ekşi hamur ekmeklerini üretmelerine fırsat sunuyor.

Ustanın imzasını taşıyan özel ekmekler
Livendo Tam Buğday Aktif Sıvı Ekşisi, fırıncıların uzun süreli fermantasyon ile birlikte geleneksel yöntemle, gerçek ekşi hamur ekmek üretmelerini sağlıyor. Doğal ekşi hamur bakterileri ile fermente edilmiş undan oluşan aktif sıvı ekşisi, fırıncıları gocuk hazırlama zahmetinden kurtarıyor. Bu özellikleriyle kullanıma hazır ve pratik bir ürün. Livendo Tam Buğday Aktif Sıvı Ekşisi ile her bir un paçalında veya reçetede farklı aromalar üreterek, farklı lezzette, kokuda ve görüntüde ekmekler yapmak mümkün. Aktif yapısı gereği bakteriler hala canlı olduğundan, kullanıldığı ortamdan, kullanılan hammaddeden etkileniyor. Böylece başka hiçbir yerde bulunmayan, fırıncıların kendi imzalarını atabilecekleri, özel ekşi hamur ekmeklerin üretilmesine yardımcı oluyor.

Seri üretim için standart lezzet
Livendo Tam Buğday Sıvı Ekşisi ise, direkt prosesle seri üretim yapan fırıncılar için büyük kolaylık sağlıyor. Ekmek ustaları uzun saatler harcamadan, pratik bir şekilde ekşi hamur ekmeklerini yapabiliyorlar. Bu deaktif sıvı ekşi hamuru, doğal ekşi hamur bakterileri ile fermente edilmiş undan oluşuyor. Her bir üretimde ya da un paçalında kendine has, aynı standart aromada, kokuda ve görüntüde ekşi hamur ekmekleri üretilmesine olanak veriyor.

Yerli sıvı ekşisi üretimiyle ilk ve tek
İki yeni ürünle hem kendi ürün portföyüne hem de pazara ilkleri getiren Lesaffre, sıvı ekşi üretimini yerli üretimle Türkiye’de yapan ilk ve tek şirket oldu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok