Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlıklı Beslenerek Kalbinizi Zinde Tutun

Dünyada her yıl 1 milyondan fazla, Türkiye'de ise 13 ila 15 bin arasında çocuğun doğuştan kalp hastalığıyla dünyaya geliyor. Kalp sağlığ...

Dünyada her yıl 1 milyondan fazla, Türkiye'de ise 13 ila 15 bin arasında çocuğun doğuştan kalp hastalığıyla dünyaya geliyor. Kalp sağlığının önemine dikkat çeken Philips, sağlıklı beslenmenin kalp sağlığı konusunda sağladığı faydalar ile ilgili farkındalık yaratmaya odaklanıyor.

Philips, 7-14 Şubat Dünya Doğumsal Kalp Hastalıkları Farkındalık Haftası’nda sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekiyor. Doğumsal kalp rahatsızlıklarında erken teşhis ve doğru tedavinin önemi vurgulayarak aileleri bu konuda bilinçlendirilmeyi hedefleyen Philips, ilerleyen dönemlerde ise sağlıklı beslenmenin kalp sağlığına olan etkilerini gündemine taşıyor.

Philips Türkiye Personal Health Genel Müdürü Milena Elmasoğlu ise; “Kalp sağlığının ve doğumsal kalp hastalıklılarının öneminin farkındayız. Dünyada her yıl 1 milyondan fazla, Türkiye'de ise 13 ila 15 bin arasında çocuğun doğuştan kalp hastalığıyla dünyaya geliyor. Bu bebekler zamanında yapılacak tedavi ve ameliyatlarla yüzde 90-95’ten fazla başarı ile hayata döndürülebiliyor ve sağlıklı bireyler olarak hayatlarına devam edebiliyor. Erken teşhisin ve tedavinin yanı sıra çocuklar için sağlıklı beslenme de önem kazanıyor. 2017 yılında hayata geçirdiğimiz Türkiye Sağlık Trendleri Araştırmamıza göre ev yemeği, taze meyve ve sebze tüketmenin halkımız tarafından sağlıklı yaşamın bir parçası olarak algılanması…Halkımızın yüzde 67’si ev yemeğini tercih ediyor ve yüzde 54’ü her gün taze meyve/sebze suyu tüketmeye dikkat ediyor. Bu durum bizim için sevindirici bir gelişme. Biz de Philips olarak lezzetten ödün vermeden, sağlıklı yeme alışkanlıkları sağlayan ürün ve çözümler üretmeye devam ediyor ve sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekmeye çalışıyoruz” yorumlarında bulundu.

Sağlıklı yemek ve yemek pişirmek, sağlıklı yaşam alışkanlıklarını geliştiriyor…

Kalp sağlığının anahtarlarından biri de sağlıklı beslenmek... Ancak, bu sevdiğimiz lezzetli yiyecekleri yemememiz gerektiği anlamına gelmiyor. Ev yapımı yiyecekler hem besleyici hem de kullandığımız malzemeleri kontrol edebildiğimiz için yemeklerin kalitesi bizim elimizde...Özellikle çocukluk dönemi, yetişkinlik için temel oluşturan pek çok alışkanlığın geliştiği dönemdir. Bunlardan biri de sağlıklı beslenmeyken, bu dönemde yeterli ve dengeli beslenme ile sağlıklı beslenme alışkanlıklarının kazandırılması da önemlidir.

Philips Mutfak Aletleri, evde besleyici ve lezzetli yemekler hazırlamayı kolaylaştırarak dengeli beslenmeye yardımcı olurken, çocukların seveceği yiyecekleri sağlıklı bir şekilde hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Çok az yağ kullanarak veya hiç yağ kullanmadan hızlı ve kolayca lezzetli yiyecekler hazırlamanıza yardımcı olan Philips Airfryer XXL, yiyeceklerin sahip oldukları fazla yağı da çıkartarak süzmenize olanak sağlıyor. Çocuk kalp sağlığı açısından da sağlıklı beslenme alışkanlığının kazanılması son derece önemli. Philips, Airfyer XXL ile sağlıklı beslenmeye adım atmanıza olanak tanıyor.

Philips Airfryer XXL, patentli Twin Turbostar teknolojisi ile dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşak yiyecekler hazırlamanıza yardımcı olurken, sadece hava kullanıldığı için normal fritöze kıyasla daha sağlıklı besinler hazırlamanıza yardımcı oluyor. Böylelikle çok az yağ kullanarak veya hiç yağ kullanmadan hazırlanan yiyecekler, sağlıklı bir beslenme düzenine geçmeyi kolaylaştırıyor. Philips Airfryer XXL ile yapılan yemeklerle siz de kendinizin ve ailenizin kalp sağlığını koruyabilir; muhteşem lezzetli kızartmalarla sağlıklı beslenmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe