Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Denizden gelen lezzetlerin müdavimi olacaksınız…

Azur Yeniköy, en lezzetli deniz mahsulleri ve mezeleri, özenli sunumu, şık ambiyansı ve misafirlerinde müdavimlik yaratacak benzersiz ruhuyl...

Azur Yeniköy, en lezzetli deniz mahsulleri ve mezeleri, özenli sunumu, şık ambiyansı ve misafirlerinde müdavimlik yaratacak benzersiz ruhuyla Yeniköy’e yepyeni bir soluk kazandırıyor.

Adını denizin maviliğinden alan ve denize dair ne varsa aynı çatı altında buluşturan Azur Yeniköy, modern ve şık ambiyansı, iştah kabartan yemek ve mezeleriyle Yeniköy’e yepyeni bir soluk getirdi. Klasikleşmiş lezzetlerin usta bir ekip tarafından yeniden yorumlanmasıyla oluşturulan eşsiz menüsü ve konseptin dışında sunduğu deneyimle AZUR Yeniköy, deniz mahsulleri sevenlerin yeni göz bebeği olacağını şimdiden gösterdi.

AZUR Yeniköy gerek şık ve seçkin ambiyansı gerek dekoru gerekse müzikleriyle en keyifli yemeklerin adresi olmaya aday… Sevdiklerinizle bir araya gelmek için tercih edebileceğiniz AZUR, aynı zamanda iş yemekleri ve kutlamalar için de seçkin bir ortam sunan yeni nesil deniz mahsulleri restoranı olarak hizmet veriyor.

Denize ait lezzetler AZUR Yeniköy’de yeniden yorumlanıyor

Deneyimli Şef Kahraman Altınkaya’nın yönetiminde tecrübeli ve dinamik bir kadro tarafından hazırlanan menüde, klasikleşmiş lezzetler ve dünya mutfağından tatların yanı sıra kabuklular, böcekler, omon gravlax, karides pate, turna tarama, akya pastırma, midye füme ve iskorpit ceviche gibi AZUR Yeniköy’e özgü lezzetler de ilgi çekiyor. Masaya oturduğunuz anda sizi karşılayan enfes lezzetler, soğuk sunum ıstakoz, avokadolu ceviz ezme, bademli zaho, sebzeli baharatlı çerkez mezesi, körpe kalamar ve kaşık paella iştah kabartırken, ana yemekler arasında yer alan lüfer ızgara, Bodrum dil tava ya da ızgara da mekanın favori lezzetleri arasında konumlanıyor.

Ayrıcalıklı dokunuşları ve sıra dışı sunumlarıyla, deniz mahsulü birçok lezzete kendine özgü yorumlar katan AZUR Yeniköy, zengin şarap kavı ve menüsündeki özel kokteylleriyle de öne çıkıyor.

Kutlamalar ve iş yemekleri için seçkin bir ortam

Keyifli sohbetlere ve kalabalık yemek sofralarına, yeni ve özgün deneyimlerle eşlik eden AZUR Yeniköy, denize sıfır bir konumda, açık ve kapalı alan olmak üzere iki ayrı katta 300 kişilik ağırlama kapasitesine sahip bulunuyor.

Haftanın yedi günü, öğlen ve akşam yemeklerinde hizmet veren AZUR Yeniköy, misafir memnuniyetine gösterdiği özen, kaliteli ve güler yüzlü servisiyle deniz mahsullerine özel ilgi duyanların yanı sıra kutlamalar ve iş yemekleri için de seçkin bir adres arayanların tercihi oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe