Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sofralara yenilikçi sürahisi Valens ile heyecan katıyor

Özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla sofralara heyecan katan LAV, yeni ürünü Valens ile sürahiyi günlük hayatımızın vazgeçilmezi yapıyor.  Mode...

Özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla sofralara heyecan katan LAV, yeni ürünü Valens ile sürahiyi günlük hayatımızın vazgeçilmezi yapıyor. 

Modern tasarımı, kapasitesi ve kolayca kavranan kulpuyla hem şık hem de kullanışlı bir sürahi olan Valens, ister evde ister ofiste, kullanıldığı her yere ayrı bir tarz katıyor.

Camın yenilikçi ve ilham veren markası LAV, modern ve şık formu ile göz dolduran, yepyeni sürahi tasarımı “Valens” ile sofralardaki yerini alıyor. Valens, zarif tasarımının yanı sıra yüksek hacmi ve kolayca kavranan kulpu ile servis yaparken kullanım kolaylığı da sağlıyor.

LAV’ın modern tasarımları arasında en yeni ürün olan Valens, şeffaflığıyla camın sağlığını sofralara taşırken, göz alıcı görünümüyle sadece su değil, farklı ve renkli ferahlatıcı içecekler için de ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. LAV’ın Valens sürahisine uyumla eşlik eden Rio meşrubat bardakları ise sunumlarınızı zenginleştirerek içecek keyfine ayrı bir şıklık katıyor.

Şimdi camın yenilikçi tasarımla buluştuğu Valens ile ilham veren sofralar hazırlama zamanı!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok