Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Soğuğa “içten” meydan okuyun

Doğal yaşamın güzelliklerine odaklanıp, rafine ve sağlıklı kaynaklarla birbirinden özel beslenme ve cilt bakım ürünleri geliştirerek bir yaş...

Doğal yaşamın güzelliklerine odaklanıp, rafine ve sağlıklı kaynaklarla birbirinden özel beslenme ve cilt bakım ürünleri geliştirerek bir yaşam stili yaratan Hatice Teyze, vitamin deposu olan pekmez çeşitleriyle soğuk havalara meydan okumanızı sağlayacak.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kahvaltıların vazgeçilmezi olarak öne çıkan pekmezleri en doğal ve katkısız halleriyle sunan Hatice Teyze, sofralara lezzet ve sağlık katmaya devam ediyor.
İçeriğinde bulunan C, E, K vitaminleriyle kış mevsiminde vücut ısısını arttırarak, bağışıklık sistemini koruyan ve güçlendiren Hatice Teyze Pekmezleri, mevsimin en güçlü besin öğesi olarak öne çıkıyor.

Bakır, demir, magnezyum, çinko ve beta karoten açısından zengin olan meyvelerin en doğal halleriyle toplanarak üretildiği Hatice Teyze Pekmezleri, zengin potasyum içeriğiyle kansızlık rahatsızlığı olanlara, kan yapma özelliğiyle metabolik destek sağlıyor.

Yüksek kolesterol sorunu olanlar için önerilen, kolesterol ve sindirim sistemi düzenleyici etkileri olan Hatice Teyze Pekmezleri, grip nezle ve soğuk algınlığına karşı da önleyici etkiler sunuyor. Özellikle sabahları aç karnına, bir tatlı kaşığı tüketildiğinde etkisini gösteren pekmezler, çocukların büyüme ve gelişme dönemleri için dönemleri için vazgeçilmez bir besin ailesi. Köy usulü pekmez yapımında genellikle yüksek hardaki ateş üzerinde, hızlı üretim için fazla özün yok olması ve kanserojen maddelerin oluştuğundan, Hatice Teyze Pekmezleri kısık ateşte uzun süre tutularak elde ediliyor. Uzun süreli ve kısık ateşte ağır ağır pişirilerek koyu bir kıvamla hazırlanan pekmezler için bu tekniğin uygulanması, içeriğindeki besin, mineral ve etken maddelerin zarara uğramaması açısından oldukça önem taşıyor.

Başta mürdüm eriği, vişne ve karadutun bin bir özelliğini buluşturan Hatice Teyze Kokteyl Pekmezi olmak üzere, Hatice Teyze pekmez ailesine ait; dut, karadut, siyah üzüm, keçiboynuzu gibi farklı damak lezzetlerine seslenen pekmezlerin tümü, kış mevsiminin zor koşullarında metabolizmanız için birer koruyucu kalkan görevi üstleniyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok