Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İş Yemeklerinin Vazgeçilmez Adresi; Kilimanjaro

Malzemeyi odağında tutan mutfağı, özgün ve sade lezzetleriyle bomontiada’ya farklı bir yaklaşım getiren Kilimanjaro, iş yemekleri için de ke...

Malzemeyi odağında tutan mutfağı, özgün ve sade lezzetleriyle bomontiada’ya farklı bir yaklaşım getiren Kilimanjaro, iş yemekleri için de keyifli bir ortam sunuyor.

Şehrin merkezindeki konumu, 110 kişilik kapasitesi, kendine has lezzetleri ve keyifli atmosferiyle öğle saatlerinde iş toplantılarına da ev sahipliği yapan Kilimanjaro, dekorasyonu ve konforuyla fark yaratıyor.

Kilimanjaro menüsünde öne çıkan lezzetler arasında ev yapımı isli kuru et, firik pilavlı çıtır tandır, kağıtta ezine peyniri, tatları ve sunumuyla ön plana çıkarken isli uskumru, dana tartar, muska böreği ve ızgara cibes otu yer alıyor.

Ana yemek alternatiflerinden odun ateşinde kuzu ciğer; Amasya elması ve sumaklı maydanoz salatası ile birlikte sunulurken, çıtır tavuk kalça; semizotu, kuzukulağı, nane, dereotu ve ızgara sebze salatası ile lezzetlendiriliyor. Menünün imza lezzetleri arasında bulunan dana kaburga ve kuzu incikli çıtı milföy, iş yemeklerinin de en çok tercih edilenleri arasında bulunuyor.

Sıcak atmosferi ve konforuyla misafirlerine her zaman özgün lezzetler sunan Kilimanjaro, günün her saatinde misafirlerine özel bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok