Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kuzu etinin en lezzetli hali

Misafirlerine kuzu etinin en lezzetli halini sunan Kuzucu Ali, Konya’nın damak çatlatan birçok lezzetiyle Türk Lezzet Müzesinde! İbrahim Kör...

Misafirlerine kuzu etinin en lezzetli halini sunan Kuzucu Ali, Konya’nın damak çatlatan birçok lezzetiyle Türk Lezzet Müzesinde!

İbrahim Köroğlu tarafından 1974 yılında “Köroğlu Lokantası” olarak temeli atılan Kuzucu Ali, 2014 yılında Kuzucu Ali ismiyle faaliyet göstermeye başladı. Köroğlu adıyla küçük bir esnaf lokantası olarak kurulan Kuzucu Ali, İbrahim Köroğlu’dan oğlu Ali Köroğlu’na devredildi. Ali Köroğlu da markalaşma çalışmalarına başlayarak 2014 yılında Konya Büsan Sanayi’de Kuzucu Ali olarak hizmet vermeye başladı.

“Konya’nın en iyi restoranı”

Kuzucu Ali’de etler hiçbir katkı maddesi kullanılmadan sadece tuzlanarak bakır leğenlerde ağzı açık olarak kendi yağıyla pişiriliyor. Kuzular, Konya yöresinden getiriliyor. Ali Köroğlu, başarılarının en büyük sebebinin de kuzunun gerdanını kullanmaları ve farklı bir pişirme tekniklerinin olmasına bağlıyor. Kuzucu Ali’de lezzetli tandır kebabının yanı sıra kuzu suyundan yapılan bamya çorbası, ekmek kadayıfı, sütlaç da menüdeki seçenekler arasında.

Tripadvisor’da Konya’nın en iyi restoranı olarak da öne çıkan Kuzucu Ali, kuzu etinin en lezzetli hali ve Konya’nın damak çatlatan birçok lezzeti için misafirlerini Türk Lezzet Müzesi’ne davet ediyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe