Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Meyve Sunumlarınız için İlham Verici Fikirler

Camın yenilikçi markası LAV, ilham veren tasarımlarıyla hem bedenimizi tazeleyecek hem de gözümüzü ve ruhumuzu besleyecek rengarenk yaz meyv...

Camın yenilikçi markası LAV, ilham veren tasarımlarıyla hem bedenimizi tazeleyecek hem de gözümüzü ve ruhumuzu besleyecek rengarenk yaz meyvelerine sofralarda daha fazla yer açma vaktinin geldiğini müjdeliyor. 

Denizin dalgalarını anımsatan yuvarlak formda modern tasarımı ve farklı boy seçenekleriyle rengarenk meyve ve çiçeklerle hazırlayacağınız sunumlarınıza heyecan katan LAV Vira kaseleri, yaz sofralarını görsel bir şölene dönüştürüyor.

Yaz ayları demek, kalabalık sofralarda geçirilen uzun yaz akşamlarıdır biraz da… Özgün tasarımlarıyla cama heyecan katan LAV’ın farklı boy seçeneği ile kullanım zenginliği sunan Vira kaseleri, yazın tazeliğini ve enerjisini sofralarına taşımak ve sürpriz sunumlarla konuklarını şaşırtmak isteyenlere yaratıcı sofra düzenlemeleri için ilham veriyor. 1 Temmuz Dünya Meyve Günü’nün ardından sofralarda taze çiçeklere ve rengarenk yaz meyvelerine daha çok yer açan sunumlar için dalgalı tasarımıyla fark yaratan Vira kaselerini öneren LAV, keyifli sofralara ayrı bir heyecan katıyor.

Modern ve yalın tasarıma sahip boy boy LAV Vira kaseleri, hem yaratıcılığınızı ortaya çıkarmanıza imkan sağlıyor hem de meyveler, küçük atıştırmalıklar ve kır çiçekleriyle hazırladığınız sunumları göz alıcı bir lezzete dönüştürüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe