Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türk Mutfağı’nın en özel lezzetlerini barındırıyor

Şehrin kalabalığından uzak huzurlu bir hafta sonunun adresi Grandma’s Wonderland’in içinde yer alan The Barn’ın yenilenen menüsü her sezon o...

Şehrin kalabalığından uzak huzurlu bir hafta sonunun adresi Grandma’s Wonderland’in içinde yer alan The Barn’ın yenilenen menüsü her sezon olduğu gibi yine damakta enfes lezzetler bırakacak.

İstanbul’a 45 dakika uzaklıkta farklı çeşitlerde aromatik bitkinin yetiştiği, bağların ve meyve bahçelerinin ortasında kurulu The Barn’ın yenilenen sonbahar menüsü yine mevsimine uygun Türk Mutfağı’nın en özel lezzetlerini barındırıyor.

The Barn’ın şefi Gürkan Tümsek’in hazırladığı sonbahar menüsünde öne çıkan lezzetlerin başında; The Barn’ın klasikleşmiş lezzeti pastırma ve kırmızı yağ ile servis edilen Mısır Çorbası, havuç püresi ve fırınlanmış pırasa ile sunulan Dana İncik ve badem tarator ile servis edilen zeytinyağlı kök kereviz damak zevkine düşkün olanlarla buluşmayı bekliyor.

The Barn’ın değişmeyen lezzetleri arasında yer alan Dana Kaburgalı enfes lezzet ÇiBörek, Kıvırcık Kuzu Kol ve Zonguldak Keş Peyniri ile servis edilen İp Eriştesi menüdeki yerini koruyor.

Tarladan tabağa konseptini hayata geçiren The Barn’ın dondurma ve sorbelerinin yanı sıra tahin muhallebi, kaymak dondurma ve kavrulmuş susam ile servis edilen kabak tatlısı ise sonbahar menüsünün favori tatları arasındaki yerlerini koruyor.

Grandma’s Wonderland çiftliğine gelenleri ağaçların altında sakin ve keyifli bir gün geçirirken, The Barn’da tarladan tabağa lezzetli bir menü bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok